Skip to content

Ontdek Curacao!

Op Curaçao zijn er talloze diverse activiteiten te doen. Naast het bezoeken van de vele prachtige stranden is er nog zo veel meer wat Curaçao te bieden heeft.

Vele bezienswaardigheden

De grote bezienswaardigheden zoals een bezoek aan het Christoffelpark met een klim naar de top voor een overgetelijk uitzicht, een bezoek aan het National Sheta boka park of een boottocht naar het idylische Klein Curaçao waar je weg droomt in de Aqua blauwe zee is een kleine greep van wat je zeker niet mag missen.

Cultuur Snuiven

Een bezoek aan de historische stad Willemstad om jezelf onder te dompelen in de cultuur, de nodige souvenirs te shoppen en de beroemde pontjesbrug te bewonderen, mag ook zeker niet ontbreken op je to do lijstje. Daarnaast beschikt Curaçao over vele musea en oude landhuizen met een rijke historie.

Ontdek Curaçao voor de kleintjes

Ook met kleine kinderen is er voldoende te doen. Een bezoek aan het sea aquarium, de dolphin academy, de ostrich farm of een dagje naar de dierentuin zullen ze fantastisch vinden. En dit is nog maar een kleine opsomming van de diversiteit aan activiteiten op Curaçao.
We raden je dan ook zeker aan om een auto te huren om al dit moois te kunnen ontdekken.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw