Skip to content

Vakantiehuis kopen

Nieuw! Holiday Rentals Curacao biedt nu ook vakantiehuizen aan voor de verkoop! We zijn druk bezig met nieuwe listings dus stay tuned..

Vakantiehuis verkopen? We begrijpen dat het verkopen van een woning een complex proces kan zijn, vooral als het gaat om een vakantiehuis. Daarom bieden we een uitgebreide service met alle expertise onder één dak. Lees hier hoe je je vakantiehuis kunt verkopen via Holiday Rentals Curacao.

Te koop

Unieke A1 Locatie

Vraagprijs:

Villa 57 Jan Thiel

Vraagprijs:

Villa 19 Jan Thiel

Vraagprijs:

Waterfront appartement 382-2 Jan Thiel

Vraagprijs:

Waterfront appartement 382-1 Jan Thiel

Vraagprijs:

Vakantiehuis kopen op Curacao

Een vakantiehuis kopen op Curacao is een slimme investering maar komt ook het e.e.a. bij kijken. Wij adviseren je graag gratis en geheel vrijblijvend welke locaties geschikt zijn, waar een vakantiehuis op Curacao minimaal aan moet voldoen, wat je kan verwachten qua bezettingspercentage, aan welke kosten je moet denken, welke inkomsten je kan verwachten etc. etc.

Elders een koopwoning gezien op Curacao maar twijfel je of het geschikt is voor de vakantieverhuur? Neem contact met ons op, stuur ons zoveel mogelijk gegevens over de huurwoing en wij geven je graag een eerlijk advies.

Praktische zaken – Hoe regel ik dat?

Bij de aankoop van een vakantiehuis op Curacao komen een heel aantal zaken kijken. Denk daarbij aan alle lopende boekingen, contact gasten, het tekenen van de aktes bij de notaris, het overzetten van water, elektra, internet en het aanvragen van een cribnummer. Wij ontzorgen graag en kunnen dit voor je regelen.

Veelgestelde vragen

Met wie kunnen wij telefonisch contact opnemen voor vragen over een vakantiehuis?

U kunt contact opnemen met onze vakantiehuizen makelaar, Rene Bolsenbroek, op telefoonnummer: 0031-617949937 (ook whats app).

Wat is het voordeel als ik mijn huis via jullie aankoop?

Wij streven ernaar om de aankoop van de woning van een vakantiehuis zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bezichtiging, bemiddeling en de voortzetting van de vakantieverhuur wordt allemaal door ons, voor u, geregeld.

Ik kan zelf niet aanwezig zijn voor de aankoop van mijn woning, kan dat?

Dat is geen probleem! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij dit regelen, zo ook de overzetting van nuts bedrijven en/of andere zaken die geregeld kunnen/moeten worden.

Kan ik de woning op elk moment bezichtigen?

Als het vakantiehuis niet bezet is kan dit altijd, anders moeten wij altijd even in overleg, met de gasten in het vakantiehuis, wanneer een bezichtiging past. Dit ook i.v.m. de privacy van de gasten die in het vakantiehuis verblijven.