Skip to content

Vakantiewoning huren op Curaçao

Wil je een vakantiewoning huren op Curacao? Bekijk ons aanbod van wel meer dan 200 vakantiehuizen. Van villa’s met oceanview, vakantiehuizen op een resort of appartementen op loopafstand van het strand. Er is altijd een accommodatie die aan jou wensen voldoet binnen je gestelde budget (wel realistisch blijven natuurlijk :).

Appartement met zee zicht huren Jan ThielLocaties

Gaat je voorkeur uit naar veel activiteit om je heen dan is de oostelijke omgeving van Curacao zoals Jan Thiel, mambo beach, Brakkeput en willemstad echt iets voor jou. Je vindt hier op korte afstand vele restaurants, uitgaansgelegenheden, winkels, (watersport)activiteiten en toeristische stranden waar je de hele dag relaxt kunt vertoeven.

Vakantiehuizen in het Oosten van Curacao

Vakantiewoning huren Curacao – het Westen

Hou je van meer van rust en natuur dan is het Westen van curacao zoals Coral Estate, Cas Abou, Wespunt en Fontein een ideale locatie. De restaurants in dit gedeelte zijn goed je hebt alleen iets minder keus. In het Westen van Curacao vind je de vele natuurlijk stranden zoals Grote knip, kleine knip, playa kalki, playa jeremi, Cas Abou beach en Playa Kenepa waar je met schildpadden kunt zwemmen. Stuk voor stuk prachtige baaien om de onderwaterwereld te ontdekken door te snorkelen of te duiken.

Vakantiehuizen in het Westen van CuracaoVakantiewoning huren Curacao – het midden van Curacao

Genieten van beiden? Vind een vakantiehuis in het midden van Curacao zoals op het Blue bay golf and beach resort. Alle fasciliteiten die je maar kunt wensen vind je hier:

  • Duikschool PADI gecertificeerd
  • Gezamenlijke zwembaden
  • 18 hole golfbaan, speeltuin
  • Tennisbanen
  • Diverse restaurants
  • Beach bar.
    Kortom, genoeg te doen op Blue Bay! Het Blue Bay resort ligt meer in het midden van het eiland waardoor je ook sneller, dan vanuit Jan Thiel, richting Wespunt bent.

vakantiehuizen in het midden van het eiland CuracaoAdvies

Kom je er toch niet helemaal uit en wens je graag nog advies, neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We zijn je graag van dienst om jou geweldige vakantie op Curacao te verwezenlijken.