Skip to content

Resorts op Curaçao

Toe aan een heerlijke relaxte Vakantie op Curacao en wil je graag op een gated resort op Curacao verblijven? We hebben vele vakantiewoningen, villa’s en appartementen die gelegen zijn op een beveiligd resort op Curacao.

Sommige resorts zijn op zeer korte loopafstand van het strand, hebben vele faciliteiten waarbij andere resorts meer een gated community zijn. Op deze gated communities vind je dus niet direct op loopafstand gemeenschappelijke fasciliteiten maar kun je natuurlijk wel op en top genieten van je eigen villa met prive zwembad.

Blue Bay Beach en Golf Resort Curacao

Op het Blue Bay Beach en Golf resort vind je echt alles aan activiteiten wat je maar kunt wensen.
Naast het prachtige bounty strand vind je er ook een 18 holes golfbaan, 2 tennisbanen en een duikschool waar je ook diverse andere (watersport) activiteiten kunt boeken zoals een romantische boottocht bij zonsondergang.  Tevens zijn er 4 gezamenlijke zwembaden met ligstoelen.

Het strand heeft een moderne beachclub met wekelijkse happy hours, muziek en je kan er een kleine snack krijgen. Daarnaast vind je op het blue bay resort ook diverse restaurants waar je een hapje kunt eten:

  • Restaurant Coast voor ontbijt, lunch en diner op het strand.
  • Lemon grass bij de golfclub met een Aziatische touch.
  • Restaurant ‘The Tides’ voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner.
  • Blend Beach Bar voor een ontbijt, tapas en meer..
  • Restaurant Brass Boer voor ontbijt, lunch en diner.

Bekijk alle informatie over het blue bay golf and beach resort

Blue Bay Golf and Beach Resort Curacao

Marbella Resort Jan Thiel

Het Marbella resort is een ruim opgezet gated resort met prachtige vakantiewoningen. De meeste villa’s beschikken over een prive zwembad. In het midden van het park is een groot gezamenlijk zwembad, inclusief klein kinderbad, gesitueerd. Hier is het heerlijk vertoeven voor de kinderen die alle ruimte hebben om met elkaar te spelen. Overige fasciliteiten vind op nog geen 5 minuten autorijden op het Jan Thiel strand.

Boca Gentil Resort Jan Thiel

Het Boca Gentil resort ligt op korte loopafstand van het Jan Thiel strand, de supermarket van den Tweel en diverse restaurants zoals Tinto, Zanzibar, Koko’s, zest beach cafe, papagayo, zest mediterranean en Kyoto voor overheerlijke sushi.

Naast dat er voldoende plek is om heerlijk van de zon te genieten op je ligstoel of luxe loungebed zijn er ook genoeg activiteiten te doen op Jan thiel beach. Denk aan beachtennis, flyboarden, duiken, of een boottrip op de blue finn charter.

Bekijk alle vakantiehuizen op marbella, boca gentil en Jan Thiel.

Jan Sofat

Jan sofat is een gated community. Je vindt hier verder geen specifieke fasciliteiten maar je komt het park alleen binnen via de security die 24/7 bij de poort staat. Jan Sofat kun je vergelijken met een klein dorpje. Naast de vele vakantiewoningen wonen hier ook veel mensen permanent. Jan Sofat ligt aan het Spaanse water. Vele woningen hebben dan ook een prachtig uitzicht. Alle woningen staan op ruime kavels en bij thuiskomst kun je dan ook heerlijk van je privacy genieten in jou luxe villa.

Bekijk de vakantiehuizen op Jan Sofat. 

Villa park fontein

Villa park fontein ligt nabij een van de mooiste stranden van Curacao, Cas Abou.
Hier vind je vele mooie vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen. Op het park vind je het restaurant Bliss @ Ananda. Zij serveren poolsnacks bij het gezamenlijke zwembad en je kunt er overheerlijk dineren.

Bekijk de vakantiehuizen op Villa Park Fontein

Overige resorts waar je ook aan kunt denken zijn: