Holiday Rentals Curacao

Vakantie villa huren op Curacao

Een mooie vakantie villa huren op Curacao, dan bieden bij jou een groot assortiment van villa's in alle prijsklassen. Geniet van de luxe van een vakantievilla met prive zwembad of misschien wel aan het strand in een rustige natuurlijke omgeving op het altijd zonnige Curacao. Dankzij het ruime aanbod aan villa's op diverse locaties zit er altijd wel een perfecte vakantie villa tussen die aan jou wensen voldoet.

Villa's op diverse locaties

Curacao is een klein eiland dus de afstanden die je op Curacao aflegt zijn nooit heel groot. In het Oosten van Curacao is Jan Thiel een erg toeristisch gebied. De wijken eromheen zoals Jan Sofat, Brakkeput en Cas Grandi liggen allemaal zo'n 5 a 10 minuten van het Jan Thiel strand.

In het midden van Curacao vind je veel woningen in de omgeving van Mambo beach, Willemstad en het Blue Bay Beach and golf resort.

Richting Westpunt waar je meer rust en natuur vind, nabij de natuurlijke stranden zoals cas abou beach, playa kenepa en Porto mari vind je het park Coral Estate, Cas abou en villa park fontein.

Bekijk hier het aanbod van meer dan 100 vakantie villa's op curacao

Villa's voor grotere groepen

Kom je naar Curacao met een groter gezelschap omdat je bijvoorbeeld gaat trouwen of met de hele familie op vakantie gaat. Ook dan is er voldoende keus. Er zijn vele villa's die geschikt zijn voor meer dan 10 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere vakantiewoningen tegelijk te huren bijvoorbeeld op het blue bay beach and golf resort of het marbella resort te jan thiel. Wij kunnen matuurlijk ook voor jullie kijken welke villa's op korte loopafstand van elkaar zijn gesitueerd. Kortom voldoende opties voor een geweldige vakantie verblijf.

bekijk hier het aanbod van grote villa's voor meer dan 10 personen.

Optimaal genieten

Curacao staat voor genieten. Op het eiland is altijd iets te doen. Ook wanneer je met jonge kinderen kiest voor deze vakantiebestemming, ben je verzekerd van een ontspannen vakantie met voldoende activiteiten. Curacao staat bekend om de watersportactiviteiten zoals duiken, snorkelen, zeilen en waterskiën. Ook is er een Dolphin Academy waar je kunt zwemmen met dolfijnen. Naast het eiland verkennen met de auto, kan het eiland ook bezichtigd worden met de fiets of een mountainbike. Ook shoppers kunnen hun hart ophalen in Willemstad, de hoofdstad van Curacao.
En… het uitgangsleven op Curacao is natuurlijk bij iedereen bekend als super gezellig met vele happy hours en gezellige muziek op het strand.

Bekijk hier het aanbod van meer dan 100 vakantie villa's op curacao

Bewaren

Bewaren