Bedrijfsinformatie

Ontstaan Holiday Rentals Curacao

Sinds 1999 is Holiday Rentals Curacao actief in de verhuurbemiddeling van vakantiewoningen op Curacao. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid en verder uitgebouwd tot wat het nu is: de grootste verhuurbemiddelaar in particuliere vakantiewoningen op Curacao. Waarbij je zorgeloos je vakantie kunt boeken, met SGR garantie. Een professioneel team staat voor je klaar tijdens het boekingsproces alsook op Curacao zelf.

Bedrijfsgegevens Holiday Rentals Curacao

Onze boeking maatschappij is Holiday Rentals Curacao BV, gevestigd in Nederland met KVK nr. 58864679, met het adres Nieuwe Kade 3a te Grou (Friesland) en is deelnemer van het SGR garantiefonds.

Deze Nederlandse BV verzorgt alle woningverhuurbemiddeling transacties met betrekking tot vakantiewoningen op Curacao.

Onze werkmaatschappij op Curacao is HR Curacao NV, gevestigd op Curacao met KVK nr. Curaçao 120935, met het adres Kaya Boyo 128, Jan Thiel, Willemstad Curacao.

Werkzaamheden Holiday Rentals Curacao

Het team van Holiday Rentals Curacao beschikt over ruime ervaring en een schat aan kennis over het eiland. De website, met meer dan 500 bezoekers per dag, wordt continu up to date gehouden. Holiday Rentals Curacao is een succesvolle samenwerkingspartner voor huiseigenaren en een betrouwbaar aanspreekpunt voor de vakantiegasten.