Skip to content

Bedrijfsinformatie

Ontstaan Holiday Rentals Curacao

Sinds 1999 is het bedrijf Holiday Rentals Curacao actief in de verhuurbemiddeling van vakantiewoningen op Curacao. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid en verder uitgebouwd tot wat het nu is: de grootste verhuurbemiddelaar in particuliere vakantiewoningen op Curacao. Waarbij je zorgeloos je vakantie kunt boeken. Een professioneel team staat voor je klaar tijdens het boekingsproces alsook op Curacao zelf.

Bedrijfsinformatie

Onze boeking maatschappij is Holiday Rentals Curacao BV, gevestigd in Nederland met KVK nr. 58864679.
Adres: Johannes Vermeerlaan 25 te Hillegom (Zuid-Holland). Deze Nederlandse BV verzorgt alle woningverhuurbemiddeling transacties met betrekking tot vakantiewoningen op Curacao.

Onze werkmaatschappij op Curacao is HR Curacao NV, gevestigd op Curacao met KVK nr. Curaçao 120935.
Adres: Erosweg 12, Willemstad te Curacao.

Werkzaamheden

Verhuurbemiddeling van vakantiehuizen op Curacao
Holiday Rentals Curacao verzorgt op een professionele manier de verhuurbemiddeling tussen de huiseigenaar en de gast. De huiseigenaar geeft alleen een officieel akkoord op de boeking al het andere handelen wij netjes af. We zijn het eerste aanspreekpunt voor de gast en informeren de beheerder van de woning met de nodige informatie zodat de vakantiewoning op en top klaarstaat wanneer de gast arriveert.

Autoverhuur
Wij bieden diverse type auto’s aan voor de verhuur. De huurauto op Curacao wordt gratis bij het vakantie adres geleverd. Indien je ook de vakantiewoning bij ons hebt geboekt dan ontvang je een combi korting van 10%!
Bekijk ons aanbod van huurauto’s.

Het team van Holiday Rentals Curacao beschikt over ruime ervaring en een schat aan kennis over het eiland. De website, met meer dan 500 bezoekers per dag, wordt continu up to date gehouden. Holiday Rentals Curacao is een succesvolle samenwerkingspartner voor huiseigenaren en een betrouwbaar aanspreekpunt voor de vakantiegasten.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw