Ga naar hoofdinhoud

Curacao vakantie

Curacao is de droombestemming voor een heerlijke vakantie in de Caraïben. Vele toeristen trekken er jaarlijks op uit om te genieten van hun Curacao vakantie in een mooi vakantiehuis, luxe villa of appartement aan zee. Boek ook je Curacao vakantie!

Curacao vakantie

Holiday Rentals Curacao is de grootste aanbieder van vakantiehuizen, vakantiewoningen, vakantievilla’sappartementen en bungalows op Curacao. Dus ben je op zoek naar een goedkoop vakantiehuis, een appartement aan zee of een vakantie villa met prive zwembad? Bekijk dan het grootste aanbod vakantiehuizen van Curacao en vindt jouw Curacao vakantie snel, voor de laagste prijs.

vakantiehuis curacao

Een greep uit ons aanbod

Zoals gezegd bieden wij accomodaties aan voor ieders budget en wensen. En onze vakantiehuizen liggen verspreid over hele eiland. Dus als je wilt verblijven in een vakantiehuis in Jan Thiel, een villa in Willemstad of een appartement op het Blue Bay resort. Holiday Rentals Curacao heeft het in huis. Het overgrote deel van de vakantiehuizen beschikt over een prive zwembad, is op loopafstand van het strand of is gelegen aan zee.

vakantiehuis jan thiel

Een populaire bestemming op het eiland zijn de vakantiehuizen in Jan Thiel. Maar in de omliggende wijken zoals zoals BrakkeputCas GrandiJan Sofat en Bottelier zijn veel vakantiewoningen te vinden.

Ook de villa’s die te vinden zijn in op Marbella Estate Resort zijn erg in trek. Een locatie vlakbij Jan Thiel en Willemstad. Een andere optie zijn de appartementen op het luxe Blue Bay Resort. Blue Bay is gelegen aan zuidelijke kust van Curacao en biedt ontelbaar veel faciliteiten. Zo bevind zich er een golf resort en diverse zwembaden.

Curacao vakantie voor iedereen

Curacao is voor velen een droombestemming waar zij jaarlijk terugkeren. De relaxte omgang, het klimaat en de cultuur dragen zeker bij aan deze populariteit.

Om je Curacao vakantie compleet te maken kun je bij Holiday Rentals Curacao ook een auto huren. De ideale manier om het hele eiland te verkennen.

autoverhuur curacao

autoverhuur curacao