Skip to content

Groepsaccommodaties Curaçao

Ben je op zoek naar een groepsaccomodatie op curacao om met vrienden en/of familie om de ultieme vakantie op Curacao te vieren? Op Curacao vind je vele grote vakantiehuizen voor grotere groepen.

Groepsaccommodaties Curacao voor grote groepen

Holiday Rentals Curacao heeft een ruim aanbod van grote vakantiehuizen.  Kom je met een grote groep naar Curacao omdat je gaat trouwen of gewoon gezellig met je hele familie? Informeer bij ons naar de ideale vakantiewoningen voor een grote groep. Wij kennen alle woningen en kunnen je dan ook goed adviseren welke groepsaccomodatie het beste bij jullie groepssamenstelling past.

Villa's op Curacao met een seperaat appartement of guesthouseWat vele vakantiegangers als voordeel zien is dat wanneer je met een grote groep reist juist een privé villa maakt dat een gedeelte van de groep thuis kan blijven voorzien van alle luxe en comfort terwijl het andere deel van de groep een andere activiteit gaat doen. Je bent niet verplicht om met z’n allen hetzelfde te doen wat de vakantiespirit positief beinvloed. Het is een hele andere ervaring dan wanneer je in een hotelkamer verblijft. En nog een voordeel; financieel is het ook nog een stuk voordeliger om de kosten met meerderen te delen dan dat iedereen zijn eigen hotel kamer moet boeken.

Meerdere auto’s huren bij een grote groep

Ons advies is altijd, wanneer je met een grotere groep komt, ook meerdere huurauto’s te huren dan 1 grotere huurauto op Curacao. Zo behoud iedereen zijn vrijheid om de vakantie in te vullen zoals hij/zij wil. Bij autoverhuur Curacao kun je kiezen uit diverse types en wanneer je de vakantiewoning bij ons boekt ontvang je een mooie korting. Boek je er meer dan geven wij een extra korting. Je huurauto wordt gratis afgeverd bij je vakantiehuis, meerdere bestuurders zijn mogelijk vanaf 21 jaar en bij ons bestaat de unieke mogelijkheid om de borgsom (WA) af te kopen (all risk).

Meerdere vakantiehuizen huren

Wil je als groep toch iets meer prive dan is het ook mogelijk om meerdere vakantiewoningen tegelijk te huren bijvoorbeeld op het blue bay beach and golf resort of het marbella resort te Jan Thiel. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen natuurlijk ook voor jullie kijken welke villa’s op korte loopafstand van elkaar zijn gesitueerd en daarin een aantal vrijblijvende opties toesturen.
Kortom voldoende opties voor een geweldige vakantie verblijf op Curacao met een grotere groep.

Vakantiehuizen marbella estate resort te huur