Skip to content

Disclaimer

Voorwaarden

Lees de voorwaarden nauwkeurig voordat je gebruik maakt van deze website als aangesloten eigenaar of als website bezoeker. Bij gebruik van deze site ga je akkoord met onze voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als je deze voorwaarden niet accepteert, dit geldt voor zowel de eigenaren van de vakantiewoningen op onze site, als voor de sitebezoeker die deze vakantiewoningen willen huren. Afwijkingen van onze voorwaarden zijn slechts bindend indien Holiday Rentals Curacao zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard.

Informatie website

Deze website is zorgvuldig samengesteld door Holiday Rentals Curacao, en alle teksten, foto’s en data worden binnen ons bedrijf gecontroleerd. Ons team op Curacao besteed hier zeer veel aandacht aan, maar toch zou het kunnen dat er ergens iets verkeerd staat vermeld. Informeer vooraf per mail bij Holiday Rentals Curacao of de aangegeven data, met betrekking op jou specifieke belangrijke wensen van de woning nog up-to-date zijn om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Zonder deze controle vooraf kan Holiday Rentals Curacao nooit aansprakelijk gesteld worden op foutieve data op onze site.  Informatie op deze website kan technische storingen of schrijffouten bevatten. Holiday Rentals Curacao behoudt het recht om informatie aan te passen en/of te verwijderen.

Wanneer je deze website bezoekt ga je er mee akkoord dat Holiday Rentals Curacao niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website is aangeboden. Mail ons vooraf met je concrete vragen zodat wij vooraf de onderdelen alsnog kunnen controleren en/of bevestigen.

De informatie op deze website is alleen samengesteld om informatie te bieden voor de bij Holiday Rentals Curacao aangesloten accommodaties. Holiday Rentals Curacao bemiddelt in het verhuren van particuliere vakantiewoningen, de daadwerkelijke verhuurder is dus de eigenaar zelf. Eigenaren die hun woning op onze site geplaatst hebben voor verhuur, waarbij Holiday Rentals Curacao bemiddelt, zijn volledig akkoord met onze reserverings- en boekingsvoorwaarden.

Holiday Rentals Curacao is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor fouten in beschikbaarheid data. De beschikbaarheid van de accommodatie wordt door de deelnemende eigenaren zelf bijgehouden. De weergave op de site is een moment opname, mail ons je reserveringsaanvraag en wij checken de beschikbaarheid onmiddellijk bij de eigenaar.

Holiday Rentals Curacao kan niet continu alle informatie controleren die door de eigenaren wordt aangeleverd. Holiday Rentals Curacao is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige schade die geleden is door het niet correct weergeven van b.v. beschikbaarheidsdata, zonder dat je vooraf bij ons de up-to-date informatie hebt aangevraagd. Mocht je door foutieve vermeldingen van accommodaties of foutieve beschikbaarheidsdata van accommodaties schade hebben ondervonden dan wijzen wij je er op dat Holiday Rentals Curacao enkel informatie verstrekt zoals die bij ons aangegeven is. Wel is het zo dat Holiday Rentals Curacao zo veel mogelijk controles uitvoert om foute informatie op onze site absoluut te voorkomen. Mail ons altijd vooraf voor een controle van beschikbaarheid van de woning.

Holiday Rentals Curacao sluit alle aansprakelijkheid uit inzake annulering van een boeking door de huiseigenaar zelf. Indien een huiseigenaar de accommodatie na boeking zelf annuleert ten gevolge van verbouwing, verkoop, geluidsoverlast omgeving, overmacht en of er sprake is van een dubbele boeking dan ontvang je de huur terug en/of wordt dit verrekend met aan andere woning die wij je aan zullen bieden. Verder attenderen wij je er op dat je alle overige schade ten gevolge van deze annulering rechtstreeks bij de eigenaar zelf dient te verhalen. Holiday Rentals Curacao zal wel alles in het werk stellen om annuleringen te voorkomen, en zal ook zeker al hun macht gebruiken om, bij een annulering, tot een passende oplossing te komen.

Copyright

Het copyright (van alle informatie, teksten, materialen en alle technische processen die je terugvindt op deze website) is en blijft eigendom van Holiday Rentals Curacao. De toegang tot deze website impliceert niet dat de hier aangeboden informatie vrij mag worden hergebruikt/gedupliceerd of worden verspreidt. Bij sprake van hergebruik zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Holiday Rentals Curacao zullen juridische stappen worden overwogen.

Privacy

Holiday Rentals Curacao BV, is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacywetgeving. U kunt in onze privacyverklaring lezen welke persoonsgegevens wij verwerken, wat de wettelijke basis voor verwerking is, aan wie deze gegevens zijn of kunnen worden bekendgemaakt. U kunt er ook informatie terugvinden over hoe u uw rechten kunt uitoefenen en wat u kunt doen als u vragen hebt over de verwerking van uw gegevens.

Holiday Rentals Curacao NV is geregistreerd in Curacao en de in Curacao geldige wetten zijn op deze organisatie van toepassing.