Skip to content

Uitzicht

Geniet van een fantastisch uitzicht in één van onderstaande vakantiehuizen op Curacao. Droom weg bij unieke zonsondergangen, de Caribische zee, de tafelberg, het natuurgebied de zoutpannen of het Spaanse water en ga een heerlijke zonvakantie tegemoet op het mooiste eiland van de Caribbean: Curacao!

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

50 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen Curacao met uitzicht

Op het gehele eiland van Curacao kun je verblijven in een privé vakantiehuis. Het overgrote deel van de vakantiehuizen vind je in het Oosten van Curacao. Bekende wijken zijn Jan Thiel, Vista Royal, Boca Gentil, Marbella Estate, Brakkeput, Cas Grandi, Jan Sofat en Bottelier. Alle wijken liggen op loopafstand of korte rijafstand van de populiare stranden Jan Thiel,  Mambo beach, Sea Aquarium beach, Koko’s, Directorsbay en de Caracasbaai.

In het midden van Curacao, vlakbij Hato Airport, vind je het Blue Bay Golf and Beach Resort. Een groot resort met vele fasciliteiten en keus in diverse accommodaties. Prachtie vakantiehuizen met uitzicht op de bergen, de zee, de 18 holes golfbaan en het strand.

In het Westen van Curacao bevind je je op het rustigere deel van het eiland. De resorts Coral Estate, villa park fontein en Cas Abou zijn met name populair onder de duikers. Ook hier kun je in een vakantiehuis verblijven met een adembenemend weids uitzicht.

Ontdek alle vakantiehuizen op Curacao en boek gemakkelijk en snel bij Holiday Rentals Curacao.

 

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert