Skip to content

Privé

Huur een privé vakantiehuis met privé zwembad op Curacao in de wijken Jan Thiel, Brakkeput, Jan Sofat, mambo beach of het Blue Bay Golf and Beach Resort. Geniet in je privé villa van een heerlijke vakantie op Curacao en maak hier een keuze uit meer dan 200 privé vakantiehuizen op Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

37 Accomodaties gevonden

Privé vakantiehuis huren Curacao

Niets fijner op een vakantie dan in een privé vakantiehuis verblijven met privé zwembad. In een vakantiehuis heb je alles binnen handbereik en is het ook heerlijk om een dag van je vakantie op Curacao te spenderen bij je privé zwembad met het boek wat je altijd al wilde lezen.

’s Ochtends heerlijk wakker worden, verse broodjes bakken en in de tropische privé tuin genieten met familie en/of vrienden van het heerlijke ontbijt in de aangename Curaçaose temperatuur. Dat is toch waar je op vakantie naar verlangt?

Locaties van vakantiehuizen op Curacao

Privé villa in het Oosten van Curacao

Het Oosten van Curacao is het meest toeristische gebied op Curacao. De wijk Jan Thiel is het erg geliefd onder de vakantiegasten. Maar rondom de wijk Jan Thiel vind je ook verborgen pareltjes. Bijvoorbeeld in Brakkeput met huizen direct aan het Spaanse water of op Jan Sofat met luxe villa’s en weids uitzicht op het Spaanse water en de tafelberg. Waar gasten in Jan Thiel op loopafstand van het strand zitten, zijn de omliggende wijken slechts een paar minuten autorijden van het Jan Thiel strand.

Privé villa in het Midden van Curacao

In het midden van Curacao vind je het Blue Bay Golf and Beach Resort. Een prachtig resort met vele fasciliteiten. Hier kun je snorkelen, duiken, uit eten bij diverse restaurants, golfen, happy houren, gaan varen met een Catamaran of gewoon een lekker dagje aan het strand vertoeven. De locatie is erg gewild. Het Blue Bay Golf and Beach resort ligt maar op 10 minuten afstand van Hato Airport en Willemstad. Daarnaast ben je sneller, dan wanneer je in het Oosten verblijft, bij de populaire natuurlijke stranden en bezienswaardigheden.

Privé villa in het Westen van Curacao

Het Westen van Curacao kenmerkt zich door rust en natuur. Hier vind je dan ook niet zoveel privé vakantiehuizen dan als in het Oosten en in het midden van Curacao. Bekende locaties zijn het Coral Estate Resort, Cas Abou en villa park fontein. Hou je van rust en natuur en vind je het niet erg om wat verder van het bruisende nachtleven en de vele restaurants verwijderd te zitten dan is Westpunt de locatie voor jou.

Huur een privé vakantiehuis bij Holiday Rentals Curacao en geniet van een heerlijke vakantie in de Caribbean.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw