Skip to content

Privé zwembad

Vakantiehuis huren Curacao met privé zwembad? Kies uit een ruim aanbod van betaalbare vakantiehuizen op Curacao met privé zwembad en kom genieten op Dushi Curacao!

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

104 Accomodaties gevonden

Vakantiehuis huren Curacao met privé zwembad

Een vakantiehuis met privé zwembad lijkt erg luxe maar op Curacao is het vrij gangbaar dat een huis voorzien is van een privé zwembad. De altijd aangename temperatuur maakt dat af en toe verkoeling in je eigen zwembad geen overbodige luxe is. Zie het als de kachel bij je thuis, want die heb je op Curacao dan weer niet nodig.. Dat een vakantiehuis met privé zwembad niet te betalen is, is dan ook niet waar. Je kan al een vakantiehuis met privé zwembad huren vanaf €100,- per nacht.

Het is toch heerlijk dat je je geen zwembad hoeft te delen en zorgen hoeft te maken of alle ligbedden al vol liggen.. Of dat het zwembad zo druk is dat je niet eens rustig een baantje kan trekken. Bij je privé zwembad heb je al die zorgen niet en kan je heerlijk op je eigen luchtbed blijven dobberen om een mooi bruin tintje op te doen tijdens je vakantie op Curacao.

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat niemand je ziet en je met niemand rekening hoeft te houden dan met je eigen familie. Dus als de kinderen opstaan en ze willen gelijk zwemmen,  dan kan dat! Wil je heerlijk topless zonnen, dan is dat bij je privé zwembad natuurlijk ook geen probleem.

Kortom; vele voordelen wanneer je een vakantiehuis met privé zwembad huurt op Curacao. Het is zeker betaalbaar en voor die paar extra euro’s krijg je dan ook heel veel terug.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert