Skip to content

Familie Villa

Een familie villa op Curacao huren? Een familie villa is ideaal om te huren wanneer je met een grote familie op vakantie gaat naar Curacao. Bekijk hier de villa’s welke geschikt zijn voor een familie met 6, 8, 10 of 12 personen.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

60 Accomodaties gevonden

Familie villa Curacao

Ervaar een gezellige huiselijke sfeer en tegelijkertijd voldoende ruimte en privacy! Wij bieden je een zeer ruime keuze aan fantastische vakantiehuizen die dit alles in zich hebben. De vakantiehuizen van Holiday Rentals Curacao staan garant voor een gezellig samenzijn in een heerlijke tropische omgeving.

Familie villa met zwembad

Bij een vakantie villa mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Niets fijner dan dat de kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen genieten van een privé zwembad. Waar kinderen genieten, genieten ouders, opa en oma ook. In je privé familie villa heb je alles bij de hand en kun je ook echt genieten van een relaxte dag thuis in je eigen familie villa.

Familie villa huren Curacao

Curacao kent meerdere locaties waar je een mooie familie villa kunt huren. In het Oosten van Curacao vind je de bekende wijken Jan Thiel, Jan Sofat, Brakkeput of Cas Grandi. In het midden van curacao heb je heel veel keus op het Blue Bay Golf and Beach Resort. Verblijf je in het westen dan zijn Coral estate, Cas Abou en villa park Fontein mooie resorts waar je een prachtige familie villa kunt huren.

Kom genieten van een onvergetelijke vakantie op Curacao een maak mooie herinneringen met je familie en vrienden..

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert