Skip to content

Aan zee

Ontdek hier de vakantiehuizen aan zee en het spaanse water en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet naar het mooie Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

14 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen aan zee op Curacao

Een vakantiehuis aan zee en aan het spaanse water met eigen steiger op Curacao is een droom die uitkomt. Wie wil er nou niet wakker worden met de Caribische zee in de voortuin? Niets meer ontspannender dan gaan slapen of wakker worden met het geluid van de zee. Wetende dat wanneer je opstaat, de zon zal schijnen en je dag dus gelijk goed begint.

Populaire bestemming op Curacao

Vakantiehuizen aan zee vind je op diverse plekken op Curacao.

In de omgeving van Willemstad, Punda-Pietermaai, Coral Estate, Jan Thiel, Jan Sofat, Blue Bay vind je prachtige villa’s, vakantiehuizen en appartementen aan zee. De vakantiehuizen beschikken vaak ook over een privé zwembad of jacuzzi.

Ontdek Curacao

Curacao staat bekend om zijn wonderlijke onderwaterwereld. Duiken is dan ook de activiteit op Curacao die veel wordt gedaan. Aan zee vind je vele duikscholen waar je een (proef)duik kunt doen. Ook bestaat een bootduik tot de vele mogelijkheden. Duiken nog een brug te ver? Snorkelen is zeker ook de moeite waard. Vanwege het heldere water zie je veel vis, schildpadden en mooi koraal.

Ontdek de prachtige vakantiehuizen en bijzondere plekjes op Curacao en maak mooie herinneringen met je familie en vrienden..

 

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert