Skip to content

Zeilen in omgeving

Ontdek Curacao op het water en ga zeilen met een catamaran of motorboot naar Klein Curacao, the Blue Room of tugboat. Geniet na een heerlijke zeiltocht in je eigen vakantiehuis in het Oosten, het midden of het Westen van Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

165 Accomodaties gevonden

Zeilen in de omgeving van je vakantiehuis

Curacao is bij uitstek geschikt om te gaan zeilen vanwege de vrijwel altijd aanwezige passaatwind. Er zijn vele opties als je een zeiltrip wilt boeken op Curacao. De meesten kiezen voor een zeiltocht met een Catamaran naar het onbewoonde eiland, Klein Curacao. Onderweg spot je dolfijnen en zie je vliegende vissen. De tocht naar Klein Curacao duurt zo’n 2 uur. Eenmaal aangekomen op het eiland kun je een duik doen in het kristalheldere blauwe water en vergeet ook zeker niet te gaan snorkelen. Je zult hier vele diverse vis en schildpadden spotten. Ook worden er diverse zeiltrips gedaan naar leuke plekken zoals de Blue Room, Fuikbaai, Haven van Willemstad en Tugboat. Hier kun je dan een duik nemen en op zee snorkelen, een ware ervaring.

Kan ik zelf ook een zeilboot huren op Curacao?

Om op zee te kunnen zeilen heb je wel de nodige vaarbewijzen nodig en daarmee zijn er vrijwel geen opties om een boot, zonder schipper, te huren. Mocht je in een vakantie periode Curacao bezoeken met kinderen dan kun je wel bij Youth Sailing Curacao informeren naar een leuk zeilkamp. Dit duurt ongeveer 4 dagen waarbij de kinderen een dagdeel aan het zeilen zijn. Een super leuke ervaring welke ze nooit meer zullen vergeten.

 

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert