Skip to content

Wandelen in omgeving

Ga heerlijk wandelen in de omgeving van je vakantiehuis op Curacao. Jan Thiel, Brakkeput, Bottelier, Blue Bay, Coral Estate zijn allemaal plaatsen waar je een prachtige wandeling kunt maken.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

184 Accomodaties gevonden

Wandelen in de omgeving van je vakantiehuis

Hou je van wandelen dan heeft Curacao vele mogelijkheden. Je kan heel goed zelfstandig een wandeltocht maken maar we zouden ook zeker adviseren om een georganiseerde wandeltocht te maken. Zo kom je op plekjes op Curacao die je zelf nooit zou ontdekken. Curacao Hiking, Hidden Trails Curacao en Curacao footprint zijn een aantal organisaties waar je een wandeltocht via kunt organiseren.

Natuurgebied de Zoutpannen Jan Thiel

Nabij het toeristische Jan Thiel vind je een oase van rust in de naastgelegen Zoutpannen. Een prachtig natuurgebied waar je diverse wandeltochten kunt maken. De routes zijn aangegeven op stenen dus je kan makkelijk zelf je wandeltocht maken.

Caracasbaai

Bij vele lokale mensen de plek om je wandeltocht te starten. Je kan hier mooie routes lopen langs het oude fort Beekenburg, het quarantainehuis, baya beach en directors Bay. Op diverse punten heb je een prachtig uitzicht op zee en het Spaanse water. Je kan ook de Kabrietenberg bewandelen. Een tocht die goed te doen is en eenmaal boven aangekomen heb je een fantastisch weids uitzicht. In de buurt van de Zoutpannen Jan Thiel en de Caracasbaai verblijven? Bekijk alle vakantiehuizen in het Oosten van Curacao.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert