Skip to content

Tennisbaan in omgeving

Wees lekker actief op je vakantie naar Curacao en speel een potje tennis om vervolgens voldaan te relaxen op het strand of bij je eigen privé vakantiehuis met zwembad.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

125 Accomodaties gevonden

Tennisbaan in de omgeving van je vakantiehuis

Ben je graag actief in je vakantie en speel je niets liever dan een potje tennis? Dat is mogelijk op Curacao.

De meeste tennisbanen vind je op een resort en/of bij een hotel. Bij de receptie kun je vragen of je de baan kunt huren. Verblijf je op het blue bay golf and beach resort dan kun je gratis gebruik maken van de tennisbaan. Wel moet je je eigen spullen meenemen.

Beachtennis Jan Thiel

Ook erg leuk is om te gaan beach tenissen op het Jan Thiel strand. Een heerlijk plek om eerst lekker te zweten met je voetjes in het zand en vervolgens uitgeteld te relaxen op het strand onder het genot van een heerlijke cocktail. Er worden ook regelmatig open racket toernooien georganiseerd waar je zo bij aan kan sluiten. Bekijk alle vakantiehuizen in Jan Thiel.

Padel Curacao

Helemaal hip tegenwoordig is de sport padel. Een combinatie van squash en tennis. Sinds januari 2022 is er 1 Padel Club geopent in Scherpenheuvel. Hier kun je een baan huren, prive les nemen of meedoen aan een toernooi.

Relax na een potje (beach) tennis of Padel uit bij je vakantiehuis met privé zwembad.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw