Skip to content

Snorkelen in omgeving

Snorkelen is een activiteit op Curacao die je bijna overal kunt doen, ontdek de wonderlijke onderwaterwereld en relax bij thuiskomt in jou perfecte vakantiehuis.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

183 Accomodaties gevonden

Snorkelen in de omgeving van je vakantiehuis

Curacao is bij uitstek geschikt om te snorkelen. Is duiken niet helemaal jou ding dan kun je je hart ophalen op Curacao want wanneer je gaat snorkelen kun je de wonderlijke onderwaterwereld heel goed ontdekken. De zee is bij de vele diverse mooie baaien rustig dus ook voor kinderen is snorkelen een fantastische ervaring.

Waar kun je snorkelen op Curacao? 5 tips!

1. Tug boat: De tug boat vind je aan het einde van de Caracasbaai. De tugboat is een sleepersboot welke jaren geleden al gezonken is. Vele vissen hebben hier hun thuis gevonden en als je er eenmaal bent is het een prachtig kleurenspel van diverse vissen onder water.
2. Playa Porto Marie staat bekend om zijn lange steiger. Rondom de steiger en ook bij de diverse rotspartijen vind je ontzettend veel vis. Een heerlijk groot strand met restaurant om je de hele dag te kunnen vermaken.
3. Playa Grandi westpunt is de snorkelspot om schildpadden te zien. Vele schildpadden hebben hier hun thuis gevonden. Mede omdat de lokale vissers hier hun vis verkopen. Zij maken de vis ter plekke schoon en de restanten worden weer in zee gegooit. Voor de schildpadden heerlijk voedsel en voor de schildpad geen reden om te verkassen.
4. Playa Lagun is een prachtig klein en rustige baai ook geliefd bij de lokale mensen. Langs de kliffen zie je ontzettend veel diverse vis. Onderwater camera niet vergeten!
5. Last but not least The Blue Room. Niet makkelijk om zelf te bereiken maar vele touroparators organiseren boot trips naar The Blue Room is een grot waarbij je alleen naar binnen kunt via het water. Binnen in de grot valt het licht zo mooi naar binnen dat het een unieke ervaring is om hier te snorkelen.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw