Skip to content

Rust en natuur in omgeving

Hou je van rust en natuur in je omgeving? Bekijk hier alle vakantiehuizen waar je de rust en natuur op korte afstand kunt ervaren.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

175 Accomodaties gevonden

Rust en natuur in de omgeving van je vakantiehuis

Curacao is een erg divers eiland waar je ook veel rust en natuur in de omgeving kunt vinden. Vooral het Westen van Curacao kenmerkt zich door rust en ruimte. Ontdek het National Christoffel park waar verscheidene zeldzame plantsoorten groeien en mooie paden uitnodigen om te wandelen in de natuur. In dit natuurpark vind je ook de Christoffelberg, een berg van 375 meter die beklommen kan worden. En must do wanneer je op Curacao op vakantie bent. Iets verderop vind je het National Sheta Boka park. Hier kun je prachtig wandelen. De diverse boka’s zijn ook te bereiken met een goede auto. Het Sheta boka park ligt aan de noordkust. Hier vind je geen rustige wateren maar ruige golven die tegen de rotsen aankletsen. Een waar natuur spektakel.

Minder bekend maar zeker de moeite waard is de omgeving van landschuis Ascension. In de baai van Ascencsion kun je vaak vanaf de kant de zeeschildpadden al zien. Verder is de omgeving verreikt met een bos, een Salina, heuvels, restanten van fosfaatmijn en restanten van plantages.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in het Westen van Curacao.

Onontdekte stranden op Curacao

Westpunt kenmerkt zich ook door de vele natuurlijke en rustige stranden. De lokale bevolking mag hier graag naartoe gaan in het weekend. De hele huisinventaris wordt meegenomen om met vrienden en familie te genieten van een bbq. Ontdek bijvoorbeeld de stranden Manzalina, Playa Shon Mosa of Playa Largu. Stranden die niet het gemakkelijkst bereikbaar zijn maar waar je wel kans hebt dat je het strand helemaal voor jezelf hebt.

Niet alleen in het Westen van Curacao vind je rust en natuur. Ontdek de Zoutpannen in Jan Thiel! Een prachtige omgeving waarbij je van het ene moment op het bruisende Jan Thiel strand staat maar 5 minuten verder ervaar je alleen maar het prachtige natuurschoon van Curacao: flamingo’s, bergen, diverse zeldzame plantensoorten en de zoutpannen. Een ideale plek voor een heerlijke ochtendwandeling of een tocht op je mountainbike.

Bekijk alle vakantiehuizen in Jan Thiel.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw