Skip to content

Paardrijden in omgeving

Ontdek Curacao door leuke activiteiten te doen. Paardrijden, duiken, waterskiën, wandelen, kajakken het is allemaal mogelijk op Curacao. Na een heerlijke actieve vakantiedag relaxen bij je eigen privé vakantiehuis, bekijk alle vakantiehuizen op Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

137 Accomodaties gevonden

Paardrijden in de omgeving van je vakantiehuis

Ontdek Curacao vanaf de rug van een paard en geniet van de rust, ruimte en de natuur die Curacao ook te bieden heeft. Verblijf op Curacao in een appartement, luxe villa, een vakantiehuis of op een resort en ontdek Curacao door leuke activiteiten te doen, zoals paardrijden.

Er zijn niet veel maneges/ranches die ritten organiseren. Dit omdat men vaak toch eerst via een drukke weg de geschikte gebieden kan bereiken waardoor het te gevaarlijk wordt. Rancho Alegre is een prachtige plek gelegen in Sint Michiel. Naast de paarden vind je er nog heel veel andere dieren zoals pauwen, kippen, geiten, papagaaien etc. Vanaf de ranch kom je al vrij snel in het natuurgebied waar je overvallen wordt door de rust, diverse vogels en mooie natuurlandschappen. Pippi’s opvang is een stichting die zich inzet voor de dieren op Curacao die hulp nodig hebben. Zij organiseren bijzondere wandelingen met de paarden en de ezels om op die manier geld in te zamelen voor het goede doel. Altijd al met een paard of een ezel willen zwemmen? Dan is dit je kans!

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert