Skip to content

Kajakken in omgeving

Ontdek Curacao met een Kajak. Huur op het blue bay golf and beach resort een Kajak en maak een mooie toch over de Caribische zee, ontdek de mangrove in de piscadera baai of maak een mooie kajak toch in de omgeving van het Spaanse water.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

137 Accomodaties gevonden

Kajakken in de omgeving van je vakantiehuis

Op Curacao is het altijd het ideale weer om een leuke tocht te maken met een Kajak. Bij voorkeur vroeg in de ochtend of in de namiddag in verband met het altijd felle zonnetje wat er op Curacao schijnt. Kajakken is de ideale manier om Curacao te ontdekken. De talloze baaien, lagunes en mangrovebossen maken van je kajaktoch een waar avontuur.

Plekken waar je kunt kajakken op Curacao

Op het Spaanse water kun je je lekker rustig voortbewegen met je kajak en ondertussen alle mooie villa’s bekijken die gesitueerd zijn aan het water. Tevens vind je hier ook veel mangrove en is het het Spaanse water de toegang tot de Caribische zee. Je kan op op de Caribische zee kajakken maar alleen aan de Westkant. De Oostkant is te ruw. De meesten kiezen er toch voor de wat rustigere baaien. De piscadera baai is erg populair om een kajak tour te doen. Door de vele mangroven, welke erg belangrijk zijn voor de flora en fauna van Curacao, waan je je even in een hele andere wereld..

Bekijk alle vakantiehuizen nabij het Spaanse water in het Oosten van Curacao of in de omgeving van Piscadera in het midden van Curacao.

 

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert