Skip to content

Golfbaan in omgeving

Golfbaan in omgeving van je vakantiehuis, ideaal! Ga heerlijk golfen op Curacao, geniet van het prachtige landschap en verblijf in 1 van de vakantiehuizen nabij de golfbaan.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

154 Accomodaties gevonden

Golfbaan in de omgeving van je vakantiehuis op Curacao

Golf is een prachtige sport welke je op diverse plekken kunt beoefenen op Curacao. En omdat het op Curacao altijd mooi weer is, kun je ook te alle tijden golfen. De combinatie van ontspanning, actief zijn en gezelligheid maakt golf bij uitstek de ideale sport om te beoefenen op Curacao. Curacao kent 3 golfbanen waar zowel de beginner als de gevorderde goed terecht kan. Je kan bij de golfclubs lessen volgens en ook worden ere regelmatig leuke toernooien georganiseerd.

Blue Bay Golf and Beach Resort – 18 holes golfbaan

Op het blue bay golf and beach resort Curacao vind je de unieke 18 holes golfbaan, ontworpen door William ‘Rocky’ Roquemore Je hebt uitzicht op zee en wordt omringt door flamingo’s. De golfbaan is een lust voor het oog. Er is een pro shop aanwezig en in het historische landhuis kun je terecht voor een hapje en een drankje. Boek je vakantiehuis op het blue bay golf and beach resort bij Holiday Rentals Curacao en geniet van 20% korting op de golftarieven. Na het golven kun je heerlijk uitrusten op 1 van de mooiste stranden op Curacao: Blue Bay Beach. Geniet van het witte zandstrand, doe een power nap in de hangmat en geniet van de omgeving met de vele palmbomen die het strand heeft. Op het strand vind je nog de blend beach bar, restaurant Brass Boer,  restaurant coast en een duikshop.

Curacao golf and squash club – 9 holes golfbaan

Klein maar fijn! De old quarry golf en squash club in Emmastad. Opgericht als golfclub voor de toenmalige senior medewerkers van de Shell-raffinaderij. Er is een pro shop en een gezellige bar waar je na het golven nog lekker kunt nagenieten. De 9 holes golfbaan kan ook met variaties als 18 holes golfbaan gespeeld worden.

De old quarry golfbaan – 18 holes

Op de Santa Barbara Plantation is een werkelijk prachtige golfbaan ontworpen door Pete Dye. Je hebt of uitzicht over het Spaanse water, de Tafelberg of de Caribische zee. De golfbaan is geschikt voor alle niveaus. Er is een pro shop aanwezig waar je materiaal kunt huren. Naast de Old Quarry golfbaan vind je Boca 19. Hier kun je heerlijk luchen, borrelen en dineren met een prachtig uitzicht op de Caribische zee.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert