Skip to content

Zee zicht

Vakantiehuizen Curacao met zee zicht. Huur hier je villa, appartement of vakantiewoning aan zee en geniet van een heerlijke zonvakantie op dushi Curacao!

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

29 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen met zeezicht Curacao

Sluit je ogen, voel de heerlijke passaatwind door je haren en hoor de golven op de achtergrond… Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Is dit jouw droom? Dan is een vakantiehuis met zeezicht het perfecte vakantie voor jou vakantie naar Curacao. Verblijf in een villa op het boca gentil resort in Jan Thiel, aan het spaanse water in de wijk Brakkeput of Jan Sofat of op het Blue Bay Golf and Beach resort. Je hebt hier heel veel keuze in vakantiehuizen met zeezicht. Wil je ook nog op korte loopafstand van het strand verblijven dan zijn Jan Thiel en Blue Bay de locaties waar je een vakantiehuis zou moeten huren. Jan Thiel en Blue Bay hebben vele fasciliteiten.

Jan Thiel

Jan Thiel is een grote wijk met vele luxe vakantiehuizen, privé villa’s en moderne appartementen. Jan Thiel staat bekend om het Jan Thiel strand. Je vindt hier een heerlijk zandstrand met diverse winkels en restaurants. Er is een supermarkt en je kan diverse activiteiten doen zoals waterskiën, duiken, snorkelen, flyboarden, boottrips maken en het natuurgebied ‘de Zoutpannen’ ontdekken. Ontdek hier alle fasciliteiten en accommodaties die Jan Thiel te bieden heeft.

Het Blue Bay Golf and Beach Resort Curacao

Het Blue Bay Golf and Beach Resort is een heel groot beveiligd resort en het meest populair om zijn ligging, het bounty strand en de 18 holes golfbaan. Op het resort kun je een goedkoop appartement voor 2 huren maar ook luxe villa’s, met privé, zwembad voor 10 personen.  Het resort ligt aan ‘Blauw Baai’. Hier kun je prachtig snorkelen en duiken. Op het strand bevindt zich dan ook een duikschool met duikshop. Ontdek alle fasciliteiten en accommodaties op het Blue Bay Golf and Beach Resort en geniet van een adembenemend zeezicht!

 

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw