Skip to content

Vlakbij natuurlijke stranden

Hou je van rust en natuur verblijf dan in een vakantiehuis nabij de natuurlijke stranden in het Westen van Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

16 Accomodaties gevonden

Vakantiehuis Curacao vlakbij natuurlijk stranden

Wil jij graag de stranden in het Westen van Curacao bezoeken? Verblijf dan in een vakantiehuis in het Westen van Curacao. Zo kun je gemakkelijk beachhoppen en ben je niet veel reistijd kwijt als je in het Oosten van Curacao verblijft. Bekende locaties in het Westen om te verblijven zijn villapark Fontein, Coral Estate en Cas Abou.

De top 5 stranden in het Westen van Curacao

In het Westen van Curacao vind je vele stranden maar wij hebben de top 5 stranden in het Westen van Curacao al voor je geselecteerd.

  1. Grote Knip (Playa Kenepa Grandi) is een prachtig strand en zeer geliefd bij de lokale bevolking. Je hoeft hier geen entree te betalen. Wel zijn er strandbedjes en parasols die je kunt huren. Vanaf het parkeertterrein heb je een prachtig uitzicht over de zee, het strand en de bergen. Via een lange trap bereik je het parelwitte zandstrand. Er is een snackbar maar je kan ook je eigen koelbox en bbq meenemen, enjoy the the Caribbean!
  2. Playa Porto Mari ligt verborgen tussen de plantages in het Westen van Curacao. De slogan van Play Porto Mari is: ‘Where nature comes first’. Er wordt hier veel aandacht besteed aan het prachtige dubbele rif en zijn alle activiteiten zo milieu vriendelijk mogelijk. Er is een duikschool op het strand en voor het strand bevindt zich een uniek dubbel rif. Makkelijk te bereiken vanaf het strand. Ook kun je vanaf het strand mooie wandelingen maken. Er zijn 3 wandelpaden, The Seru Matteo Trail, The History trail en The Bird Trail.
  3. Playa Lagun is een klein visserstrandje in het Westen van Curacao. De rustige en idyllische baai is omringt door hoge kliffen. Je kan hier prachtig snorkelen. Ook hier vind je een duikschool en kun je strandbedjes huren. Het restaurant ‘Bahia Beach Bar and restaurant’ vind je boven op de klif. Geniet hier van de heerlijke gerechten en cocktails met een magnifique uitzicht.
  4. Daaibooibaai is een ruim opgezet strand met vele palapa’s. De lokale bevolking mag hier graag komen. Het is toegestaan om te bbq’en en men hoeft geen entree te betalen. Er is een kleine snackbar en je kan een strandstoel huren voor 10 ANG. Breng je hem terug, krijg je 5 ANG retour. Sit back, relax and Enjoy op het gemoedelijke strand, daaibooibaai.
  5. Cas Abou is één van de grotere stranden en is ook zeer ruim opgezet. Het is een paradijs voor snorkelaars en duikers. Je betaald hier wel een entree en ook kun je ligbedjes huren. Het strand heeft een redelijk groot restaurant, duikschool en een douchegelegenheid. Cas Abou is zo’n strand die je echt zelf gezien moet hebben.
femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert