Skip to content

Unieke plek

Op zoek naar een unieke plek op Curacao? Dan ben je bij Holiday Rentals Curacao aan het juiste adres. Verblijf in een luxe villa aan zee, een vakantiehuis met weids uitzicht op de bergen of een appartement aan het strand op het blue bay golf and beach resort

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

23 Accomodaties gevonden

Unieke plek: Vakantiehuizen Curacao

Wil je graag op een unieke plek verblijven op Curacao dan zijn er vele mooie vakantiehuizen te vinden.
Wie wil er nou niet wakker worden met de Caribische zee in je voortuin, het geluid van kletsende golfen en het zien van overvliegende flamingo’s. Ontdek bijvoorbeeld deze oceanfront villa gelegen op een unieke plek tussen Willemstad en mambo beach

Het Blue Bay Golf and Beach Resort heeft ook prachtige appartementen aan het strand en aan zee. In deze appartementen vind je alles wat je zoekt op je zonvakantie naar Curacao. Op loopafstand van de appartementen heb je het strand, de duikschool, diverse restaurants, beach bar, de golfbaan, massage op het strand en nog veel meer.. Ontdek alle appartementen aan zee op het Blue Bay Golf en Beach Resort. De ideale uitvalsbasis, in het midden van het eiland, om unieke plekjes op Curacao te ontdekken.

Unieke plek op Curacao: De top 5!

  1. Klein Curacao

Ontdek het onbewoonde eiland Klein Curacao en ga met een powerboot, motorboot of Catamaran de tocht van je leven maken naar dit idyllische eiland met lang zandstrand en 1 vuurtoren.

  1. Het strand Grote Knip

Curacao kent vele stranden maar Grote Knip is toch echt het populairste strand van Curacao. Een  parel in de Caribbean waar je kunt genieten van de zee, het witte zandstrand, de locals, een bbq en het natuurlijk schoon.

  1. De onderwaterwereld van Curacao

Curacao kent heel veel duikplekken. Het is zeker een aanrader om een proefduik te gaan maken of je PADI certificaat te behalen. Dit kan al in 3 dagen. Ervaar een hele andere wereld en geniet in alle rust van het kleurrijke koraal, zeeschildpadden, dolfijnen en de honderden andere vissoorten die je tegen kunt komen in de Caribische zee.

  1. Watamula

Watamula is het noordelijkste gedeelte op het eiland. Je bereikt het niet heel gemakkelijk want de weg ernaar toe is onverhard. Eenmaal aangekomen loop je naar het uiterste puntje en ervaar de kracht van de natuur. De lokale bevolking zeggen dat dit deel van het eiland ademt. Het vulkanisch gesteente is poreus. Door de golven wordt de lucht door het gesteente geblazen, een mooi schouwspel.

  1. Fuikbaai

Ga een heerlijk dagje varen in een privé sloep en ontdek het prachtige Fuikbaai. Fuikbaai is alleen te bereiken per boot. De eerste zondag van het jaar wordt hier het populaire Fuikdag georganiseerd. Dan ligt de hele baai vol met boten. De rest van het jaar is het over het algemeen rustig. Geniet van het uitzicht op de tafelberg, de prachtige onderwaterwereld, de mangrove, het strand en de oude mijnmaatschappij.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert