Skip to content

Tropische tuin

Ga op vakantie naar het altijd zonnige Curacao en verblijf in een luxe villa met een prachtig aangelegde tropische tuin. Geniet onder de palmboom bij je privé zwembad, hoor de kolibries fluiten en ervaar ’s avonds de heerlijke temperatuur in je prachtige verlichte tropische tuin.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

26 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen Curacao met een Tropische tuin

Wanneer je in een vakantiehuis verblijft wil je niet alleen dat je vakantiehuis alles op en top is. Het totale plaatje moet kloppen en daar hoort een mooie tropische tuin bij. Geniet van de diverse palmbomen, cactussen, bougainville of oleander met prachtige bloemen die je in Nederland niet zult tegenkomen. Een tropische tuin trekt ook veel mooie dieren aan zoals de kolibrie, troepiaal, suikderdiefje, leguaan, salamander of maisparkiet. Hou je van de natuur dan is een vakantiehuis met tropische tuin de ideale accommodatie voor jou.

Beste reistijd naar Curacao

Curacao heeft een tropsich savanne klimaat. Het klimaat ligt altijd rond de 30 graden en daarmee is Curacao het ideale vakantie eiland voor een heerlijke zonvakantie. Met gemiddeld 8 tot 9 zonuren per dag staat Curacao garant voor de zonvakantie waar je al zolang naaruit hebt gekeken.

De meest populaire periode op Curacao zijn de maanden januari tot en met juni. Er valt dan nagenoeg geen regen en er is altijd een heerlijke passaat wind. De passaat wind maakt dat de temperatuur op Curacao zeer aangenaam is.

De maanden waar het meeste regen valt is oktober, november en december. Het zijn vaak korte hevige buien waardoor de temperatuur iets daalt maar je hebt nog steeds geen dikke trui nodig. Door de passaatwind waaien de buien ook snel over. Dit maakt ook dat je in het Oosten van Curacao een heerlijke zonnige dag kan hebben terwijl in het Westen van Curacao veel regenval is geweest.

Curacao heeft gelukkig geen last van orkanen. De bovenwindsde eilanden (sint maarten, saba, st. Eustatius etc.) hebben hier wel last van. Op het moment dat bij de bovenwindse eilanden orkanen zijn valt de wind nagenoeg weg op de benedenwindse eilanden (Aruba, Bonaire en Curacao). Dit maakt dat de maanden juli, augustus en september warme maanden kunnen zijn op Curacao.

De verkoelende Caribische zee of je privé zwembad bij je vakantiehuis op Curacao zorgt voor de oplossing op de warmere dagen…

Bekijk het aanbod van meer dan 200 vakantiehuizen op Curacao en boek gemakkelijk en snel met de laagste prijs garantie.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert