Skip to content

Ruimte

Op zoek naar een vakantiehuis met veel ruimte? Als je met een grote groep op vakantie gaat naar Curacao dan is een vakantiehuis met veel ruimte geen overbodige luxe. Het is fijn als je je even terug kan trekken wanneer jij dat wilt. Bekijk hier de vakantiehuizen die veel ruimte bieden voor jou en je familie en/of vrienden.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

34 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen Curacao met veel ruimte

Wanneer je met een grote groep op vakantie gaat naar Curacao dan is een groot vakantiehuis met privé zwembad en privacy een welkome aanvulling.

Wanneer je met 8, 10, 12 of 14 personen op vakantie gaat naar Curacao dan heb je bij Holiday Rentals Curacao voldoende keuze. Naast grote villa’s met 5 slaapkamers bestaat er ook een mogelijkheid om meerdere vakantiehuizen en/of appartementen te huren die naast elkaar gelegen zijn. Ideaal! Vaak vind je de vakantiehuizen op een resort zoals het Blue Bay Golf and Beach Resort  of het Marbella Estate resort in de populaire wijk Jan Thiel.

Autohuren met 10% combi korting

Met een grotere groep heb je ook een grote huurauto nodig en vaak is het handig om meerdere huurauto’s te huren. Bij Holiday Rentals Curacao heb je keuze uit diverse types. Regel alles op 1 adres en boek bij Holiday Rentals Curacao je huurauto en profiteer van alle voordelen:

  • 10% combikorting op de dagprijs
  • Geen reserveringskosten a €29,-
  • Onbeperkt aantal kilometers
  • Meerdere bestuurders mogelijk zonder extra kosten
  • Gratis 24/7 wegenwacht service
  • Gratis af- en inlevering bij je vakantiehuis
  • Je kan al een auto huren vanaf 21 jaar zonder extra kosten

Maak mooie herinneringen met je familie en vrienden en boek een heerlijke vakantie naar het droom eiland Curacao.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw