Skip to content

Rolstoelvriendelijk

Zoek je een rolstoelvriendelijk vakantiehuis op Curacao? Wij helpen u graag! Rolstoelvriendelijk is een breed begrip en wij raden je dan ook aan om contact met ons op te nemen zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren in een rolstoelvriendelijk vakantiehuis op Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

21 Accomodaties gevonden

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Curacao

Ook voor mindervaliden zijn er geschikt rolstoelvriendelijke vakantiehuizen op Curacao. Een vakantiehuis dat rolstoelvriendelijk is kan zich kenmerken door bijvoorbeeld geen traptreden, alles gelijkvloers en voldoende ruimte om je voort te bewegen in een rolstoel door het vakantiehuis.

Vakantiehuizen Curacao

Curacao kent vele particuliere huizen die aangeboden worden voor de vakantieverhuur. Een huiseigenaar maakt zelf vaak 1 a 2 keer per jaar gebruik van zijn vakantiehuis en verhuurt zijn vakantiewoning voor de rest van het jaar via een betrouwbare partij als Holiday Rentals Curacao.

Vakantiehuizen vind je op vele locaties. Met name op een resort mogen vakantiegasten graag verblijven.
In de regio Jan Thiel is een bekend resort Boca Gentil. Dit resort bestaat uit vrijstaande villa’s en zes persoons appartementen. De vakantie accommodaties liggen op korte loopafstand van het Jan Thiel beach, de supermarkt en diverse restaurants. Voor een ligging dichtbij het strand betaal je ook meer. Ben je op zoek naar een goedkope vakantie naar Curacao maar wel met enige luxe dan is het marbella estate resort Jan Thiel de perfecte locatie. Een rustig resort met vrijstaande zes persoons villa’s waarvan de meesten over een privé zwembad beschikken. Tevens is er een groot gezamenlijk zwembad op het park aanwezig. Met 2 minuten autorijden ben je ook al op het Jan Thiel strand.

Huurauto Curacao

Op Curacao heb je zeker een huurauto nodig om het eiland op je gemak te kunnen ontdekken.

Boek je een woning bij Holiday Rentals Curacao dan ontvang je 10% korting op de dagprijs en betaal je ook geen reserveringskosten! Bekijk alle huurauto’s en boek gemakkelijk en snel via Holiday Rentals Curacao.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert