Skip to content

Met appartement / guesthouse

Villa met appartement / guesthouse huren op Curacao? Dat kan bij Holiday Rentals Curacao. Een villa met appartement / guesthouse is ideaal voor grotere families waarbij je iets meer ruimte hebt om je af en toe ook even terug te trekken in je eigen appartment / guesthouse.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

17 Accomodaties gevonden

Villa met appartement / guesthouse

Een villa met appartement / guesthouse huren is heerlijk wanneer je met een grote familie, opa en oma of twee families op vakantie bent op Curacao. Het appartement / guesthouse is vaak volledig ingericht met keuken, badkamer, slaapkamer en terras en biedt de nodige ruimte om na een dagje opstap heerlijk bij te komen in je eigen appartement / guesthouse. Het appartement / guesthouse wordt nooit los verhuurd van de villa. Wel wordt er een toeslag gevraagt wanneer je ook het appartement / guesthouse tot je beschikking wilt hebben.

Villa Jan Thiel met appartement / guesthouse

Het grootste aanbod van villa’s met appartement / guesthouse vind je in de wijk Jan Thiel. De villa’s beschikken over een privé zwembad en liggen op loopafstand van het Jan Thiel strand. Vele villa’s hebben een prachtig weids uitzicht over de wijk Vista Royal en/of een tropische tuin met voldoende privacy en van vele gemakken voorzien:

  • Fijne loungehoek
  • Green Egg / BBQ
  • Buitendouche
  • Privé zwembad met voldoende ligstoelen
  • Eettafel
  • Tropische verlichting

Als je een villa op Curacao huurt dan ben je gelijk in een relaxte vakantiestemming waar je het hele jaar al naaruit gekeken hebt.

Wat te doen in Jan Thiel – Curacao

In de omgeving van Jan Thiel kun je je prima vermaken gedurende je vakantie op Curacao. Het populaire Jan Thiel beach is bij velen bekend. Net als het wekelijkse happy hour bij Zanzibar. Naast het Jan Thiel beach vind je aan de ene zijde Koko’s en aan de andere zijde Papagayo beach. Beide heerlijke plekjes om een relaxt dagje op het strand te vertoeven.
Er is een duikschool, winkels, diverse restaurants en je kan er prachtig snorkelen.

We adviseren wel om altijd een huurauto te huren op Curacao. Het eiland leent zich er uitstekend voor om met je huurauto het eiland te ontdekken. Curacao is immers maar 65 kilometer lang. Je kan in 1 dag met je huurauto het eiland rond en de ruige noordkant of het idylische Westen op je eigen tempo ontdekken.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert