Skip to content

Groot zwembad

Vakantiehuizen op Curacao met een groot zwembad. Niets relaxter dan je eigen luxe villa huren met privé zwembad op Curacao. Je vakantie begint gelijk bij aankomst. Zwembroek aan en bommetje!

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

25 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen met groot zwembad

Verblijf in een sfeervolle villa met groot zwembad en ervaar een heerlijke vakantie op Curacao.

Een vakantiehuis met groot zwembad huur je al vanaf €100,- per nacht. Op de website van Holiday Rentals Curacao vind je alle vakantiehuizen met de laagste prijs garantie. Verblijf in een luxe villa op Jan Thiel, een oceanview appartement op loopafstand van het strand of een riante bungalow nabij de golfbaan. De opties zijn legio en Holiday Rentals Curacao heeft dan ook een aanbod voor iedereen die een vakantiehuis wil huren op Curacao.

Luxe villa Curacao huren

Curacao kent ook vele luxe villa’s welke je kunt huren voor je vakantie naar Curacao. Waterfront villa’s aan het Spaanse water, oceanfront villa’s op het Boca Gentil Resort Jan Thiel of luxe villa’s op korte loopafstand van het strand. Bij thuiskomst kun je heerlijk genieten op je eigen porch en/of aan het zwembad. Alle villa’s zijn exclusief, met hoogwaardige materialen ingericht en voorzien van de luxe en comfort die je mag verwachten wanneer je een luxe villa op Curacao huurt.

Op vakantie mag het aan niets ontbreken en uit eten gaan naar een luxe restaurant maakt je vakantie compleet. Onze top 5 van luxe restaurants zijn:

  1. Baoase Culinary Beach gesitueerd in de Penstraat.
  2. Brass Boer vind je op het strand van het Blue Bay Golf and Beach Resort.
  3. Fort Nassau Willemstad met een uniek uitzicht.
  4. The Wine Cellar in Punda – Willemstad.
  5. X Restaurant at Bohemi Resort.

Kom genieten op het prachtige eiland Curacao in een luxe villa met heerlijk groot zwembad.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert