Skip to content

Gezamenlijk zwembad

Op vakantie naar Curacao en een huis huren met gezamenlijk zwembad? De keuze is groot! Laat je inspireren… Bekijk hier het aanbod van vakantiehuizen op Curacao met gezamenlijk zwembad en boek gemakkelijk en snel bij Holiday Rentals Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

79 Accomodaties gevonden

Vakantiehuis met gezamenlijk zwembad

Op vakantie naar Curacao is een zwembad bij je huis geen overdadige luxe. Het altijd zeer aangename klimaat zorgt ervoor dat je ook op z’n tijd de nodige verkoeling kan gebruiken. Naast dat je bij je eigen vakantiehuis over een privé zwembad beschikt vind je op de resort ook grote gezamenlijke zwembaden. De ideale plek om baantjes te trekken en voor de kinderen de ontmoetingsplek om vriendjes te maken.

Resorts Curacao

Blue Bay Golf and Beach Resort Curacao

Op het Blue Bay Golf and Beach Resort vind je echt alles aan activiteiten wat je maar kunt wensen.
Naast het prachtige bounty strand vind je er ook een 18 holes golfbaan, 2 tennisbanen en een duikschool waar je ook diverse andere (watersport) activiteiten kunt boeken zoals een romantische boottocht bij zonsondergang.  Tevens zijn er 4 gezamenlijke zwembaden met ligstoelen. Ontdek het Blue Bay Golf and Beach Resort en ga een heerlijke vakantie tegemoet op het Caribische eiland Curacao!

Marbella Resort Jan Thiel

Het Marbella resort is een ruim opgezet gated resort met prachtige vakantiewoningen. De meeste villa’s beschikken over een privé zwembad. In het midden van het park is een groot gezamenlijk zwembad, inclusief klein kinderbad, gesitueerd. Hier is het heerlijk vertoeven voor de kinderen die alle ruimte hebben om met elkaar te spelen. Overige fasciliteiten vind op nog geen 5 minuten autorijden op het Jan Thiel strand.

Boca Gentil Resort Jan Thiel

Het Boca Gentil resort ligt op korte loopafstand van het Jan Thiel strand, de supermarkt van den Tweel en diverse restaurants zoals Tinto, Zanzibar, Koko’s, zest beach cafe, papagayo, zest mediterranean en Kyoto voor overheerlijke sushi. De appartementen op het Boca Gentil resort zijn onderverdeeld in 3 secties: Hilltop, Sunrise en Bayside. Elke sectie heeft zijn eigen gezamenlijke zwembad, alleen voor gasten die op het resort verblijven.

Kortom genoeg opties om een Vakantiehuis te huren op Curacao met gezamenlijk zwembad.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert