Skip to content

Fitnessruimte

Sommige vakantiehuizen hebben een eigen fitnessruimte in hun vakantiehuis. Ideaal dat je op elk moment in je eigen vakantiehuis actief kunt zijn op het moment dat jij dat wilt.

Huur bij holiday rentals curacao een grote luxe vakantievilla met eigen fitnessruimte.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

7 Accomodaties gevonden

Fitnessruimte Curacao

Hou je van lekker actief bezig zijn en wil je graag fit blijven gedurende je vakantie op Curacao? Dan is een fitnessruimte in je privé vakantie villa natuurlijk ideaal! Daarnaast heeft Curacao het heerlijke klimaat om ’s ochtends vroeg of aan het einde van de dag ook lekker buiten te kunnen sporten. Sport je liever in de koelte dan kun je op Curacao bij diverse sportscholen terecht.

Sportscholen Curacao

Op Curacao vind je vele sportscholen in de buurt van je vakantiehuis. Huur je een villa op Jan Thiel dan kun je terecht bij Jan Thiel sports and health club ‘The Challenge’. Zij bieden speciale abonnementen aan voor vakantiegangers. Je kan hier fitnessen, deelnemen aan groepslessen en gebruik maken van de welness.

Verblijf je op het Blue Bay Golf and Beach resort dan worden er op het park zelf groepslessen gegeven in de ‘Fit Studio’. Nabij Blue Bay, in shopping centre Sambil vind je de sportschool Oxygen fitness Zone. Een nieuwe gym waar je kunt fitnessen, diverse groepslessen kunt volgen en kunt genieten van een heerlijke massage..

Een vakantiehuis in de omgeving van mambo beach gehuurd? Dan is Blue Maxx Health Club de sportschool waar je terecht kan. Hier kun je genieten, aan het strand van mambo beach, van diverse groepslessen, fitnessapparatuur, welness en beauty arrangementen.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw