Skip to content

Exclusief HRC

De exclusieve HRC vakantiehuizen zijn direct boekbaar! Keuze uit meer dan 40 vakantiehuizen waarvan je zeker weet dat ze beschikbaar zijn. Zoek en boek gemakkelijk en snel en reserveer je ideale vakantiehuis bij Holiday Rentals Curacao.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

42 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen Exclusief HRC

Holiday Rentals Curacao heeft een breed aanbod van vakantiehuizen op Curacao. In het Westen, Oosten en het midden van Curacao. In het midden van Curacao vind je het populaire Blue Bay Golf and Beach Resort. Een resort met eigen strand, zwembaden, restaurants, 18 holes golfbaan, fitstudio, beach bar en meer… Op het Blue Bay Golf and Beach Resort heb je een ruime keuze aan vakantiehuizen. Appartementen, bungalows, villa’s en exclusieve villa’s met privé zwembad. Allen op loopafstand van het prachtige strand van Blauw Baai.

Jan Thiel is ook een erg gewilde locatie om te verblijven. Boca Gentil, Vista Royal en het marbella Estate resort vind je prachtige privé villa’s met zwembad, weids uitzicht en op loopafstand van het Jan Thiel strand, diverse restaurants, supermarkt en leuke activiteiten.

Advies nodig? Wij helpen je graag in de zoektocht het ideale vakantiehuis op Curacao.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert