Skip to content

Eigen steiger

Verblijf in een villa direct aan het Spaanse water en geniet van het prachtige uitzicht op de Tafelberg, surfers, zeilers en vissersbootjes.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

3 Accomodaties gevonden

Vakantiehuizen met eigen steiger

Aan het spaanse water van Curacao vind je diverse villa’s aan het water waarvan een enkeling ook met eigen steiger. Ideaal als je een bootje of jetski wilt gaan huren waar je gelijk bij je vakantiehuis op kunt stappen.

Aan het Spaanse water vind je de wijken Brakkeput en Jan Sofat. Deze wijken liggen nabij het bruisende Jan Thiel Beach. Met 5 minuten bevind je je al op de prachtige stranden van Zanzibar, Papagayo Beach en Koko’s. Je kan bij diverse restaurants terecht voor een ontbijt, lunch en diner. Zest, Tinto, Zanzibar en Zest beach café zijn populiare eetgelegenheden op Jan Thiel Beach.

De Caracasbaai moet je ook zekere een keer bezocht hebben. Dit is een lokaal strand waar vele Curacaoënaars in het weekend met familie en vrienden komen bbq’en. Aan de caracasbaai staan diverse palapa’s en picknicktafels. Dus koelbox mee en genieten maar van een prachtige romantische zonsondergang.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert