Skip to content

Buitenbar

Vakantiehuis huren op Curacao met buitenbar? Dat kan! Op Curacao leef je de hele dag buiten. ’s Ochtends vroeg kun je, zonder ergens bij na te denken, lekker de porch deuren openen en genieten van een heerlijk aangenaam temperatuurtje, het hele jaar door. Extra genieten is het wanneer je in een vakantiehuis verblijft met eigen buitenbar.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

12 Accomodaties gevonden

Vakantiehuis met buitenbar op Curacao

Op Curacao leef je het gehele jaar buiten. Zo zijn ook alle vakantiehuizen ingericht. Veel comfort op je terras met uitzicht op zee, geheel privé, met eigen zwembad en tropisch verlichte tuin. Een buitenbar mag dan natuurlijk niet ontbreken zodat je optimaal kunt genieten van het heerlijke klimaat op Curacao, het gehele jaar door.

Het klimaat op Curacao

Curacao heeft een tropisch Savanneklimaat. Het hele jaar door is de temperatuur nagenoeg hetzelfde, tussen de 30 en 33 graden. Curacao kent niet echt seizoenen. Je kan het klimaat opdelen in 3 seizoenen:

Een winderig seizoen (januari tot juli),
De meest populaire periode voor de vakantieganger. Iedereen snakt dan naar de winterzon en de temperatuur is zeer aangenaam, mede door de heerlijke passaat wind. Daarnaast hebben we dan net het regen seizoen gehad en is het eiland prachtig groen.

Zomer seizoen (augustus tot september)
Het zomer seizoen wordt ook wel het orkaanseizoen genoemt. Curacao behoort tot de benedenwindse eilanden en heeft daarmee geen overlast van orkanen zelf. Wel kun je het merken.. De wind wordt namelijk weggenomen door de bovenwindse eilanden waardoor de gevoelstemperatuur een stuk hoger ligt dan in de overige maanden.

Het regenseizoen (oktober tot en met december)
Van veel regen kun je niet spreken maar er valt dan regelmatiger een korte en heftige bui. Voordeel? Het eiland veranderd in deze periode tot een prachtig groen geheel.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert