Ga naar hoofdinhoud

Airco woonkamer

Een kleine greep van vakantiehuizen op Curacao met airco in de woonkamer

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

29 Accomodaties gevonden

Vakantiehuis huren op Curacao? Dan ben je bij Holiday Rentals Curacao aan het juiste adres. Keuze uit meer dan 200 vakantiehuizen op Curacao voorzien van alle luxe en comfort:

  • Airco woonkamer
  • Prive zwembad
  • BBQ
  • Gratis Wifi
  • Buitenkeuken..

Waar wil jij verblijven op Curacao?

Het Oosten? 

In het Oosten van Curacao vind je de meeste vakantiehuizen. De wijk Jan Thiel is erg geliefd. De meeste vakantiehuizen bevinden zich op loopafstand van het bruisende Jan Thiel Beach. Maar in de omliggende wijken Jan Sofat, Brakkeput, Cas Grandi, Bottelier en in de buurt van mambo beach,  vind je ook prachtige vakantiehuizen voor een mooie prijs!

Het midden?

De meeste vakantiehuizen vind je op het Blue Bay golf and Beach Resort. Een beveiligd resort met vele faciliteiten. Het blue bay golf and beach resort staat bekend, zoals de naam al aangeeft, om zijn prachtige strand en de 18 holes golfbaan. Maar je vind er ook diverse restaurants, een duikschool, fitstudio, tennisbanen en een gezellige beachbar. Op het Blue Bay Golf and Beach Resort heb je veel keuze in diverse accommodaties, bekijk ze hier.

Het Westen?

Het Westen van Curacao kenmerkt zich door rust en natuur. Een heel verschil met het Oosten van Curacao. Een bezoek aan het National Sheta Boka park en het National Christoffel park is zeker de moeite waard. Verblijf in een heerlijke vakantiewoning in het Westen en geniet van je welverdiende vakantie op Dushi Curacao.

Femke HRC team

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert