Skip to content

Vakantie villa huren op Curacao

Een mooie vakantie villa huren op Curacao, dan bieden wij jou een groot assortiment van villa’s in alle prijsklassen. Geniet van de luxe van een vakantievilla met privé zwembad of misschien wel aan het strand in een rustige natuurlijke omgeving op het altijd zonnige Curacao. Dankzij het ruime aanbod aan vakantiehuizen op Curacao, op diverse locaties zit er altijd wel een perfecte vakantie villa tussen die aan jou wensen voldoet.

Villa huren Curacao marbella estate Jan ThielVakantie Villa Curacao op diverse locaties

Curacao is een klein eiland dus de afstanden die je op Curacao aflegt zijn nooit heel groot. In het Oosten van Curacao is Jan Thiel een erg toeristisch gebied. De wijken eromheen zoals Jan Sofat, Brakkeput en Cas Grandi liggen allemaal zo’n 5 a 10 minuten van het Jan Thiel strand.
In het midden van Curacao vind je veel woningen in de omgeving van Mambo beach, Willemstad en het Blue Bay Beach and golf resort.

vakantiehuizen op een resort op CuracaoRichting Westpunt waar je meer rust en natuur vind, nabij de natuurlijke stranden zoals cas abou beach, playa kenepa en bij playa Porto mari vind je het park Coral Estate, Cas abou en villa park fontein. Bekijk het aanbod van villa’s op Curacao.

Villa’s voor grotere groepen

Kom je naar Curacao met een groter gezelschap omdat je bijvoorbeeld gaat trouwen of met de hele familie op vakantie gaat. Ook dan is er voldoende keus. Er zijn vele villa’s die geschikt zijn voor meer dan 10 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere vakantiewoningen tegelijk te huren bijvoorbeeld op het blue bay beach and golf resort of het marbella resort te Jan Thiel. Wij kunnen matuurlijk ook voor jullie kijken welke villa’s op korte loopafstand van elkaar zijn gesitueerd. Kortom voldoende opties voor een geweldige vakantie verblijf.
Lees meer informatie over groepsaccomodaties op Curacao.

vakantiehuizen holiday rentals curacaoOptimaal genieten in je vakantie villa op Curacao

Curacao staat voor genieten. Op het eiland is altijd iets te doen. Ook wanneer je met jonge kinderen kiest voor deze vakantiebestemming, ben je verzekerd van een ontspannen vakantie met voldoende activiteiten. Curacao staat bekend om de watersportactiviteiten zoals duiken, snorkelen, zeilen en waterskiën. Er is een Dolphin Academy waar je kunt zwemmen met dolfijnen en het Sea Aquarium waar je alles kunt zien en leren over de wonderlijke onderwaterwereld.

Activiteiten voor kinderen op CuracaoShoppers kunnen hun hart ophalen in Willemstad, de hoofdstad van Curacao en het Sambil Shopping centre.Het uitgangsleven op Curacao is natuurlijk bij iedereen bekend als super gezellig met vele happy hours en gezellige muziek op het strand.Je kan het eiland verkennen met een fiets of mountainbike maar we raden je zeker om een auto te huren..

Auto huren Curacao

Een huurauto op Curacao is zeker een must wanneer je het eiland wil verkennen. Ook om korte afstanden af te leggen is het op Curacao niet vreemd dat je dit doet met de auto. De temperatuur, zeker in de loop van de dag, maken een ‘gewone’ wandeling een ware uitdaging.

Een auto huren op Curacao kun je het beste voor aankomst regelen. Dit om vervelende verassingen tijdens je verblijf te voorkomen en in de drukke periodes (met name de kerstperiode) zijn op een gegeven moment alle huurauto’s op Curacao verhuurd. Verdiep je altijd goed in de voorwaarden en vraag naar eventuele extra kosten en de borg. Boek je je vakantiehuis Curacao bij ons dan krijg je 10% korting op de dagprijs van de huurauto en betaal je ook geen reserveringskosten. Bekijk ons aanbod autoverhuur op curaçao.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Autohuur Curacao voor 7 personen