Skip to content

Boca Gentil

Vind hier je luxe villa of appartement op het adembenemende resort Boca Gentil

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

10 Accomodaties gevonden

Boca Gentil Resort Curacao

Boca Gentil is een beveiligd resort op Jan thiel. Je vind hier oceanfront villa’s, luxe villa’s met prive zwembad en prachtige ocean view appartementen. Vier een heerlijke vakantie met familie en vrienden in de omgeving van Jan Thiel.

It all happens on Jan Thiel Beach

Dit is de slogan van Jan Thiel en er naast dat je er heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren zijn er ook diverse activiteiten te doen.

Hou je van een goede work out dan kun je bij beach tennis Curacao een baan, rackets en ballen huren om een potje beach tennis te spelen. Ook is er op de woensdagvond een ‘open racket night’ van 19:00-21:00. Altijd al willen duiken? Ook dat kan op Jan Thiel. Bij het Duikcentrum Scuba Do kun je zo even naar binnen lopen om alle mogelijkheden te bespreken. Zeker ook leuk voor kinderen! Flyboarden is een unieke ervaring waarbij je als het ware vliegt boven het water. Deze activiteit is al mogelijk vanaf 10 jaar. Zapata flyboard is gesitueerd op het strand zelf en het flyboarden gebeurt direct aan de baai. Dus mocht je zelf niet willen flyboarden dan is het ook erg leuk om alleen al naar te kijken.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw