Skip to content

Last minute Curacao

Toe aan een vakantie waar je 100% zeker bent van zon? Dan is Curacao de vakantiebestemming in de Caribbean. Curacao is ideaal voor een last minute zomervakantie. Wil je het gure weer in de herfst en winter ontvluchten dan kun je op Curacao altijd terecht voor de nodige vitamine D.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

95 Accomodaties gevonden

Last minute Curacao vakantiehuizen

Hoewel ook vele vakantiehuizen vaak al vroeg worden geboekt blijft er nog voldoende keuze over voor een last minute deal binnen het aanbod van vakantiehuizen op Curacao. Wij hebben alle vakantiehuizen met een last minute deal voor je op een rij gezet.

Last minute Curacao vliegtickets

KLM en TUI vliegen dagelijks naar Curacao. Uiteindelijk willen zij alle stoelen toch verkopen. Daarmee kun je soms al een vliegticket bemachtigen van minder dan 400 euro. En dat is echt een koopje! Kom jij ook? Bekijk dan de diverse aanbieders van vliegtickets naar curacao en onze tips voor een heerlijke vakantie op Curacao.

Autohuur Curacao

Om Curacao te kunnen ontdekken heb je zeker een huurauto nodig. Het openbaar vervoer is minimaal op Curacao en omdat het eiland relatief klein is kun je de weg al snel zelf vinden. Wat erg goed werkt is maps.me. Een gratis app die je in de wifi kunt downloaden en onderweg offline kunt gebruiken. Dat kost je dus niets. Een huurauto maakt een vakantie op Curacao compleet. Je kan vertrekken wanneer jij dat wilt en zelfstandig al het moois van Curacao ontdekken. Op zoek naar een goedkope deal? Bekijk ons aanbod van diverse huurauto’s. Een vakantiewoning bij ons geboekt? Dan krijg je 10% korting!

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert