Skip to content

Vliegtickets naar Curacao

Tegenwoordig kun je heel goedkoop al vliegtickets naar Curacao krijgen. Een retourticket kun je buiten de hoogseizoens perioden al bemachtigen voor rond de 500,-. De kerstperiode is het piek seizoen op Curacao. Tickets zijn dan behoorlijk duurder. Voor deze periode is het raadzaam om vroegtijdig te boeken voor een goedkoop ticket naar Curacao. De reistijd van Nederland naar Curacao bedraagt zo’n 9,5 uur.

Vliegtuigmaatschappijen

Vanuit Nederland zijn er 2 vliegtuigmaatschappijen waar je je vliegticket naar Curacao kunt boeken. KLM en TUI vliegen dagelijks naar Curacao.

  • Bekijk hier het aanbod vliegtickets naar Curacao van KLM, die elke dag naar Curacao vliegt en op sommige dagen zelfs 2 vluchten.
  • Bekijk hier het aanbod van vliegtickets naar Curacao van  TUI die elke dag naar Curacao vliegt met de nieuwe boeing 787 dreamliner.

Een paar Tips

  • Een directe vlucht is wel zo lekker, check dus altijd als je zowel de heen als de terugreis een directe vlucht kan boeken.
  • Bekijk de aanbiedingen goed. KLM heeft twee keer per jaar de werelddealweken. Meestal rond eind augustus en eind december. TUI stunt altijd met ticketsales. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van KLM en TUI dan ben je gelijk op de hoogte van de beste aanbiedingen.
  • De aankomsttijden op Curacao varieren nogal. Zodra de zomertijd ingaat veranderd KLM de vluchttijden en land je in het begin van de middag al op Curacao. In de wintertijd land je rond 18:00 uur op Curacao. TUI varieert erg in de vertrek en aankomsstijden. Bekijk dus voor jezelf wat je prettig vind qua aankomst en vertrektijd.
  • Zowel bij TUI als bij KLM moet je voor bagage of extra services bijbetalen, op Curacao heb je niet veel nodig dus je kan ook overwegen om alleen met handbagage te vliegen.
  • Als je naar Curacao vliegt, vlieg je naar heerlijk zonnig klimaat. Dit is altijd even een overgang qua warmte. Zorg dat je in je handbagage alvast wat zomerse kleding bij je hebt en kleed vlak voor de landing je nog snel even om.

Vliegen vanuit Curacao naar een andere bestemming

Vanuit Curacao heb je vele mogelijkheden om naar andere bestemmingen te reizen. Zo ligt Miami maar op 2,5 uur vliegen van Curacao.
Aruba een half uur en Bonaire ben je al met 20 minuten. Je kan ook denken aan een combinatie reis naar Suriname, de Dominicaanse republiek, Sint Maarten of Cuba. Hieronder vind je een aantal vliegtuigmaatschappijen die vanuit Curacao naar andere bestemmingen vliegen:

Holiday Rentals Curacao wenst je alvast een hele fijne vlucht naar het zonnige Curacao en verwelkomt je graag in jou ideale vakantiewoning. Bekijk het aanbod vakantiehuizen op Curacao van meer dan 200 accommodaties.

Vakantie accommodaties Curacao op een resort