Ga naar hoofdinhoud

Villa huren op Curacao

Geniet jij van een luxe villa op loopafstand van het strand of zit je liever last minute in je eigen privé zwembad. Ons team op Curacao bezorgt jou graag je droomvakantie. Bekijk het aanbod van meer dan 100 prachtige villa’s op Curacao t/m wel 20 personen. Ideaal dus als groepsaccomodatie.

Villa huren op Curacao

Een villa huren op Curacao dat doe je bij Holiday Rentals Curacao. Met het grootste aanbod van prive villa’s vind je altijd je perfecte villa op een prachtige locatie.

Villa Jan Thiel

De regio Jan Thiel is het meest populair onder de vele vakantiegangers. Hier vind je dan ook de meeste vakantiehuizen. Van prachtige appartementen, grote villa’s met prive zwembad, huizen met zeezicht en accomodaties op loopafstand van het Jan Thiel strand.

villa huren curacao jan thiel

Villa huren Curacao Mambo Beach

Naast Jan Thiel is ook mambo beach een gewilde plek om te verblijven. Hier vind je het prachtige lange zandstrand, diverse restaurants, winkeltjes, bars en ook het bekende Sea Aquarium. De zee is hier rustig en daarom ook ideaal met kinderen om een heerlijk dagje te genieten op een luxe strandbedje. Een villa Curacao huren in de buurt van mambo beach? Bekijk hier het aanbod van vakantiehuizen nabij mambo beach.

Vakantiehuis aan zee mambo beach

Villa huren op een vakantiepark

Curacao kent vele vakantieparken. De huizen die er staan worden permanent, voor de lange termijn en ook voor de korte termijn verhuurt. De vakantieparken, ook wel resorts genoemt, verschillen wel van elkaar in fasciliteiten. Sommige resorts zijn alleen voorzien van een omheining met een gezamenlijk zwembad, zoals het marbella resort Thiel. Andere resorts, zoals het blue bay golf and beach resort, kennen juist vele fasciliteiten. Hier vind je een eigen strand, golfbaan, restaurants, duikschool, bars etc. Een villa huren op Curacao in een resort? Bekijk hier het grote aanbod vakantiehuizen op een resort.

duiken blue bay golf en beach resort

golfen curacao blue bay

 

 

 

 

 

 

Villa in West Curacao

Hou je van rust, ruimte en natuur dan is het Westelijk gedeelte van Curacao the place to be om een villa te huren! In het Westen bevinden zich vele natuurlijke stranden waar je geweldig kunt duiken en snorkelen.
Hier vind je dan ook een hoeveelheid aan villa’s op unieke plekjes. Ideaal wanneer je lekker veel tijd bij je prive zwembad en op de porch wil doorbrengen. Locaties als Cas Abou, Coral Estate en Wespunt zijn dan plekken waar je aan kunt denken. Ontdek de vakantiehuizen in het Westen van Curacao.

villa westpunt oceanfront

Contact

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij gaan graag voor je op zoek naar de perfectie vakantie villa op Curacao.
Neem contact met ons op dan gaan wij voor jou op zoek!