Skip to content

Vista Royal

Vind je vakantiehuis in de villa wijk Vista Royal Jan Thiel – op korte loopafstand van het strand, restaurants, en vele leuke activiteiten.

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

34 Accomodaties gevonden

De wijk Vista Royal – Jan Thiel

Holiday Rentals Curacao verhuurt veel particuliere vakantiewoningen in de mooie villa wijk Vista Royal – Jan Thiel. Hier kun je volop genieten van de prachtige natuur zoals de zoutpannen en het Spaanse water. Dat Curacao een prachtig eiland is voor strandliefhebbers en vakantiegangers die graag ultiem willen relaxen is bekend. Maar dat Curacao ook fantastische stukken natuurgebied heeft waar u vele vogelsoorten en planten kunt bekijken weet niet iedereen. In de zoutpannen op Jan Thiel zijn diverse leuke wandelroutes te doen.

Jan Thiel Curacao staat bekend om het jan thiel strand waar je een heerlijk hapje kunt eten bij zanzibar, zest beach cafe of papagayo. Er zijn een aantal winkeltjes op het strand met leuke souvenirs en bikini shops. Er is zelfs een zwembad op het strand met uitzicht op zee. Omdat Curacao al jaren een populaire vakantiebestemming is, is het aanbod van hotels en resorts talrijk.

Een vakantiewoning, villa of appartement reservering in het prachtige gebied van Jan Thiel kan eenvoudig via de website van Holiday Rentals Curacao.

femke

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert    3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw