Ga naar hoofdinhoud

Marbella Estate

Vind je vakantiewoning op het prachtige en rustige villapark marbella estate – Jan Thiel

Zoek en boek

Prijs

Personen

Locatie

Voorzieningen

Type vakantiehuis

26 Accomodaties gevonden

Holiday Rentals Curacao verhuurt veel particuliere vakantiewoningen op het marbella resort jan thiel. Hier kun je volop genieten van de prachtige natuur zoals de zoutpannen en het Spaanse water. Vanaf het marbella resort zit je op zeer korte afstand van het Jan Thiel strand daarmee is het de ideale locatie voor een heerlijke vakantie naar Curacao.

Wat te doen in de omgeving van het marbella resort – Jan Thiel

‘It all happens on Jan Thiel Beach’ Dit is de slogan van Jan Thiel en er naast dat je er heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren zijn er ook diverse activiteiten te doen.

Hou je van een goede work out dan kun je bij beach tennis Curacao een baan, rackets en ballen huren om een potje beach tennis te spelen. Ook is er op de woensdagvond een ‘open racket night’ van 19:00-21:00. Altijd al willen duiken? Ook dat kan op Jan Thiel. Bij het Duikcentrum Scuba Do kun je zo even naar binnen lopen om alle mogelijkheden te bespreken. Zeker ook leuk voor kinderen! Flyboarden is een unieke ervaring waarbij je als het ware vliegt boven het water. Deze activiteit is al mogelijk vanaf 10 jaar. Zapata flyboard is gesitueerd op het strand zelf en het flyboarden gebeurt direct aan de baai. Dus mocht je zelf niet willen flyboarden dan is het ook erg leuk om alleen al naar te kijken.

Hou je iets meer van relaxtere activiteiten dan kun je ook een boottoch maken vanaf het Jan Thiel strand. Blue finn charters en Bounty adventures organiseren diverse boottrips zoals snorkeltrips, sunset trips of een tocht naar Klein Curacao.

 

Femke HRC team

Heb je nog vragen? Laat ons je terugbellen.

Femke Curacao-expert