Skip to content

Vakantiehuizen Curacao

Er is heel veel aanbod aan vakantiehuizen op Curacao. Villa’s met een luxe inrichting, privé zwembad of uitzicht op zee. De keuze is groot en daarmee vind je altijd wel een vakantiehuis op Curacao die bij jou wensen past. Zoek en boek gemakkelijk en snel je perfecte accomodatie. Bekijk alle vakantiehuizen van Holiday Rentals Curacao.

Mooie woning jan thielVoel je thuis in een vakantiehuis op Curacao

Curacao is bij vele Nederlanders bekend als het tropische paradijs op aarde. Je voelt je er meteen thuis. Men spreekt gewoon Nederlands op Curacao en je ziet veel dezelfde winkelketens zoals de Albert heijn. De meeste vakantiegangers uit Nederland kiezen voor een vakantiehuis in plaats van een hotelkamer. Veel ruimte, privacy en rust maken je vakantie in een vakantiehuis op Curacao onvergetelijk. Daarnaast is een vakantiehuis op Curacao goedkoper dan het boeken van een hotelkamer.

Vakantiehuizen op Curacao voor het hele gezin

Kies voor een lekker groot vakantiehuis met ruime tuin. Sommige vakantiehuizen hebben zelf een kleine speeltuin. Een privé zwembad mag natuurlijk niet ontbreken. Een jacuzzi is ultiem en een geintegreerd kinderbadje kan ook heel wenselijk zijn.

Vakantiehuis Curacao met kinderbadje hurenGeniet ‘s avonds van de rust en tropische tuin verlichting en ervaar het Caribische leven waar alles zich buiten afspeelt.

Ontdek Curacao met een huurauto

Een huurauto is onmisbaar op Curacao. Vanwege de warmte wordt er weinig met de benenwagen gedaan. Een huur auto geeft je daarnaast gewoon heel veel vrijheid. Niets leuker dan met elkaar op pad te gaan en Curacao te ontdekken. Een tourtje richting Westpunt mag zeker niet ontbreken. Het zal je verbazen dat de wegen daar een stuk rustiger zijn dan in het Oosten van het eiland. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur en de kleurrijke omgeving. Af en toe een stop op een strandje voor een heerlijke smoothie of ontdek de ruige kust en grote rotsformaties in het noord-westen.

Vakantiehuizen op Curacao gelegen in de rust en de natuurOp zoek naar een huurauto? Zoek niet verder! Wanneer je bij ons je huurauto boekt geniet je van vele voordelen. Ontdek Curacao bijvoorbeeld in onze Kia Cerato.

Shoppen in de kleurrijke werelderfgoed stad: Willemstad

Een dagje Willemstad mag zeker niet onbreken op je vakantie naar Curacao. De stad staat bekend om zijn 2 bruggen. De julianabrug, welke Punda en Otrabanda (gezamenlijk willemstad) met elkaar verbind. En natuurlijk de pontjesbrug welke ook wel ‘the swingend old lady’ wordt genoemd.  Op het terras van het Iguana cafe aan de Anna Baai kun je beide bruggen bewonderen. En gaat de pontjesbrug open voor grote schepen dan vaart nog altijd de ferry over en weer.

Willemstad CuracaoWillemstad heeft vele mooie koloniale panden waar leuke winkels hun waar verkopen. Ook zijn er diverse marktkraampjes met allerlei leuke souvenirs. En genoeg barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt relaxen en van je vakantie kunt genieten.