Skip to content

Vakantiehuisje Curacao

Op zoek naar een vakantiehuisje op Curacao? Kijk niet verder maar zoek in het grootste aanbod van Holiday Rentals Curacao. Wij hebben een directe samenwerking met de huiseigenaar. Die, net als ons, graag wil dat alles goed geregeld is voor jou als gast.

Het Caribische paradijs, Curacao!

Curacao hoort bij de Nederlandse Antillen en valt onder de benedenwindse eilanden. Het voordeel is dat Curacao geen last heeft van tropische stormen en orkanen, zoals de bovenwindse eilanden dat wel hebben. Dit maakt dat Curacao 12 maanden per jaar het perfecte vakantieland is als je op zoek bent naar zon, zee en strand.

klein curacao met mermaid boat tripsOp Curacao is het als Nederlander altijd een beetje thuiskomen. De drukste maanden in het jaar zijn dan ook december tot april. Vele Nederlanders kiezen Curacao als land om te gaan overwinteren. Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een langere periode dan bieden wij speciale tarieven. Veel gasten kiezen dan een appartement of villa op bijvoorbeeld het Blue Bay Golf and Beach resort. Hier bieden wij diverse accommodaties appartementen, bungalows en villa’s aan. Gelegen nabij de golfbaan, het strand of direct aan zee.

Blue Bay Curacao vakantiehuizenVakantiehuisje Curacao aan het strand en/of met privé zwembad

Er is heel veel aanbod als je op zoek gaat naar jou perfecte vakantiehuis op Curacao. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe villa in het bruisende Jan Thiel. Een oceanview appartement in de buurt van mambo beach of een oceanfront appartement nabij de bruisende wijk Pietermaai. Wil je graag advies in de zoektocht naar jou ideale vakantiehuis? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag jou ideale vakantiewoning te vinden op Curacao.

Auto huren Curacao

Ons advies is om altijd een auto te huren op Curacao. Door de warmte doe je weinig te voet. Daarnaast is het openbaar vervoer op Curacao nog niet heel erg ontwikkeld. Voorkom dus lange wachttijden in de hitte bij de bushalte en maak het jezelf comfortabel met het huren van een auto op Curacao. Het maakt je vakantie een stuk leuker wanneer je ook de andere delen van Curacao gaat ontdekken.

Ontdek Curacao

Zoals het natuurlijke en rustige Oostpunt waar je de Ostrich farm, aloe vera plantage en de kruidentuin van Dina Veerish kan bezoeken. Westpunt moet je zeker gezien hebben. Onderweg kun je Het National Christoffel park en het National Sheta Boka park bezoeken en op de terugweg pak je een heerlijk strandje zoals Grote knip, lagun, Cas Abou of Playa Porto Mari.

Westpunt Curacao strand Grote Knip