Skip to content

Vakantie Curacao

Curacao is de topbestemming in de Caribbean voor een heerlijke vakantie. Vele toeristen keren jaarlijks terug om te genieten van een vakantie op Curacao. Het heerlijke klimaat, de cultuur, de relaxte sfeer en alle activiteiten die er te doen zijn maken een vakantie naar Curacao onvergetelijk.

klein curacao met mermaid boat tripsIn de loop der jaren is het toerisme enorm gestegen en daarmee ook het aanbod van activiteiten, autohuurders en eigenaren die geinvesteerd hebben in de aankoop van een vakantiewoning om deze vervolgens via Holiday Rentals Curacao te verhuren. Daarnaast verblijven eigenaren natuurlijk ook graag zelf 1 a 2 keer per jaar in hun aangekochte droomhuis.

Accommodaties vakantie Curacao

Op curacao is er een groot aanbod van vele diverse accomodaties op diverse locaties. Kom je met familie of vrienden op vakantie naar Curacao dan zijn er voldoende villa’s beschikbaar voor grotere gezelschappen. De meeste villa’s zijn geschikt voor 6-10 personen. Vrijwel alle villa’s beschikken over een heerlijk privé zwembad en een lekker groot terras.

Vakantiehuis Curacao met prive zwembad hurenDe meeste woningen zijn zo gebouwd dat er altijd wel een lekker briesje staat. Kom je romantisch met z’n tweeën of heb je niet zoveel ruimte nodig maar wel genieten van de luxe van het strand op loopafstand en/of zeezicht dan zijn er ook voldoende leuke appartementen te huur op curacao.

De accomodaties liggen heel verg verspreid over het eiland. Een erg gewilde bestemming is een Jan Thiel. Ook de omliggende wijken zoals brakkeput, Cas Grandi, Jan Sofat en Bottelier, waar de prijzen iets lager liggen, worden veel geboekt. Verblijf je liever op een resort dan is het Blue Bay Golf en Beach resort echt een aanrader. Op loopafstand van je accommodatie bevinden zich vele fasciliteiten en activiteiten.

Blue Bay Curacao vakantiehuizenAutoverhuur

Waar je ook verblijft, om curacao goed te willen leren kennen heb je echt een auto nodig. Het is zonde wanneer je alleen naar het dichstbij gelegen strand gaat terwijl er zoveel diverse mooie plekjes te zien zijn op Curacao en er ook zoveel te doen is. Wij raden je aan om vooraf je huurauto te boeken om gedurende je verblijf teleurstellingen en onvoorziene kosten te voorkomen. Bekijk hier het aanbod van huurauto’s op Curacao. En boek je ook je vakantiewoning bij Holiday Rentals Curacao, dan krijg je nog meer voordeel!

 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw