Ga naar hoofdinhoud

Vakantie Curacao

Op vakantie naar Curacao. Geniet van een geweldige vakantiehuizen op Curacao en beleef de Caribbean.

Vakantie Curacao

Curacao is de topbestemming in de Caribbean voor een heerlijke vakantie. Vele toeristen keren jaarlijks terug om te genieten van een vakantie op Curacao. Het heerlijke klimaat, de cultuur, de relaxte sfeer en alle activiteiten die er te doen zijn maken een vakantie naar Curacao onvergetelijk.

vakantie curacao

In de loop der jaren is het toerisme enorm gestegen en daarmee ook het aanbod van activiteiten, autohuurders en eigenaren die geinvesteerd hebben in de aankoop van een vakantiewoning om deze vervolgens via Holiday Rentals Curacao te verhuren. Waarbij ze de zekerheid hebben dat gasten recht hebben op de SGR garantie. Daarnaast verblijven eigenaren natuurlijk ook graag zelf 1 a 2 keer per jaar in hun aangekochte droomhuis.

Accommodaties vakantie Curacao

Op curacao is er een groot aanbod van vele diverse accomodaties op diverse locaties. Kom je met familie of vrienden op vakantie naar Curacao dan zijn er voldoende villa’s beschikbaar voor grotere gezelschappen. De meeste villa’s zijn geschikt voor 6-10 personen. Vrijwel alle villa’s beschikken over een heerlijk prive zwembad en een lekker groot terras.

vakantie curacao villa huren

De meeste woningen zijn zo gebouwd dat er altijd wel een lekker briesje staat. Kom je romantisch met z’n tweeen of heb je niet zoveel ruimte nodig maar wel genieten van de luxe van het strand op loopafstand en/of zeezicht dan zijn er ook voldoende leuke appartementen te huur op curacao.

De accomodaties liggen heel verg verspreid over het eiland. Een erg gewilde bestemming is een villa in Jan Thiel. Ook de omliggende wijken zoals brakkeput, Cas Grandi, Jan Sofat en Bottelier, waar de prijzen iets lager liggen, worden veel geboekt. Verblijf je liever op een resort dan is het Blue Bay Golf en Beach resort echt een aanrader. Op loopafstand van je accomodatie bevinden zich vele fasciliteiten en activiteiten.

vakantie curacao blue bay resort

Autoverhuur

Waar je ook verblijft, om curacao goed te willen leren kennen heb je echt een auto nodig. Het is zonde wanneer je alleen naar het dichstbij gelegen strand gaat terwijl er zoveel diverse mooie plekjes te zien zijn op Curacao en er ook zoveel te doen is. Wij raden je aan om vooraf je huurauto te boeken om gedurende je verblijf teleurstellingen en onvoorziene kosten te voorkomen. Bekijk hier het aanbod van huurauto’s op Curacao. En boek je ook je vakantiewoning bij Holiday Rentals Curacao, dan krijg je nog meer voordeel!

ontdek curacao met een huurauto