Skip to content

The Reef Blue Bay Curacao

The Reef – Pure living is een prachtig nieuw resort op het Blue Bay Golf and Beach Resort Curacao.

Luxe appartementen – The Reef

Verblijf in een luxe appartement en geniet van een heerlijke vakantie in The Reef op het Blue Bay Golf and Beach Resort.

Blue Bay golf en beach resort appartement hurenHet ontwerp van The Reef is een samenwerking tussen verschillende architecten. Het geweldige Caribische buitenleven en een naadloze overgang naar de leefruimtes zijn elementaire vetrekpunten geweest bij het ontwerp. Er is veel aandacht voor detail geweest. Door het open karakter van de woonkamer en de ruime porch heb je een fantastische open leefruimte. De appartementen zijn modern ingericht met oog voor detail.

Ontdek het Blue Bay Golf en Beach Resort

Het strand

Als gast van The Reef heb je gratis toegang tot het bounty strand van Blue Bay. Het strand van Blue Bay ligt op korte afstand en hier vind je de gezellige Blend Beach Bar, restaurant Coast een dive shop waar je ook leuke activiteiten kan boeken of bijvoorbeeld een Kayak kan huren.

Daarnaast kun je op het strand bij Pro touch Curacao terecht voor een relaxte massage, pedicure of manicure.

Het strand beschikt over sun loungers, toiletten, douches en kleedruimtes.

blue bay beach

Blue Bay Golf – 18 holes golfbaan en par 72

Visueel is de golfbaan van Blue Bay een attractie op zich. Ontwerper William ‘Rocky’ Roquemore heeft de natuurlijke hoogteverschillen, rotspartijen, zand en zee optimaal benut, en het resultaat is een lust voor het oog. Als gast van Blue Bay ontvang je 20% korting op de Golf tarieven.

golfbaan in de omgeving van vakantiehuis curacaoIn het plantation house vind je de Pro shop en het restaurant Lemon Grass. Een Aziatisch restaurant welke elke dag geopend is voor ontbijt, lunch en diner.

Ontdek de prachtige golfbaan op het Blue Bay golf and Beach Resort en profiteer van 20% korting als je een vakantiehuis op Blue Bay boekt bij Holiday Rentals Curacao.

Restaurants op Blue Bay

Restaurant Brass Boer en restaurant Coast bevinden zich direct op het strand en zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het strand en de Caribische zee. Bij de Blend Beach bar kun je heerlijke tapas, hapjes en cocktails bestellen en is ook dagelijks geopent van 8:30 tot 22:00 uur. Regelmatig heb je een gezellig happy hour met live muziek. Dat is op en top genieten op het Blue Bay strand.

Restaurants op CuracaoRestaurant Lemon Grass vind je in het Plantation house van Blue Bay. Het restaurant heeft een Aziatische touch en is ook dagelijks geopent voor ontbijt, lunch en diner.

The Tides vind je naast de ingang van het strand. The Tides is dagelijks geopent voor ontbijt, lunch en diner en heeft een gevarieerde menu kaart.

Kortom: het Blue Bay Golf and Beach resort is de perfecte locatie voor een fantastische vakantie naar Curacao.