Skip to content

Klein Curacao

Een trip naar Klein Curacao is een absolute must do wanneer je op vakantie gaat naar Curacao. Het is 1 van de populairste activiteiten die vakantiegangers doen op hun vakantie naar Curacao. Het gebeurt dan ook regelmatig dat alle trips zijn volgeboekt. Voorkom teleurstellingen en reserveer gelijk je ticket naar Klein Curacao. Wij regelen het voor je!

Het eiland Klein Curacao

Het onbewoonde eiland Klein Curacao moet je zeker gezien hebben in je vakantie naar Curacao. Een waar paradijs op aarde waar iedereen van droomt. Klein Curacao heeft een prachtig lang wit zandstrand, een kristal helder blauwe zee en fantastisch koraalrif waar je de wonderlijke onderwaterwereld kunt ontdekken.

Klein Curacao ligt in het Zuid Oosten van Curacao. Zo’n 12 kilometer van Curacao verwijderd. Vanaf het vertrekpunt uit de vissershaven naar Klein Curacao is zo’n 27 kilometer, een tocht van 2 uur over de Caribische zee. Aanschouw de vliegende vissen en als je geluk hebt spot je dolfijnen!

Wat te doen op klein Curacao

Klein Curacao leent zich er bij uitstek voor om te genieten van een hele relaxte dag op het strand. Je kan een heerlijke lange wandeling maken over het zandstrand waar je ook mooie schelpen kunt vinden.

De zee biedt echt heel veel mooie dingen om te zien. De mermaid biedt de mogelijkheid om te gaan duiken. Snorkelspullen zijn aanwezig en gratis te gebruiken.

Op Klein Curacao staat een bijzondere vuurtoren welke je kunt bezichtigen. Bezoek de ruige kust en ontdek het gestrande schip. Tip is om dit al vroeg in de ochtend te doen. Gedurende de dag wordt het alleen maar warmer en zul je merken dat het toch best een stukje lopen is.

Vuurtoren klein curacao met mermaid boat trips

Ga met de nummer 1 aanbieder naar Klein Curacao: de Mermaid

Mermaid is de nummer 1 aanbieder voor je droom activiteit naar Klein Curacao en dit is waarom:

 • De mermaid heeft als enige een echt strandhuis op Klein Curacao; het strandhuis is voorzien van picknicktafels en biedt voldoende schaduw gedurende de dag.
 • De mermaid biedt een uitgebreid BBQ buffet aan in het strandhuis
 • Het eten en de non alcoholische drankjes zijn inbegrepen
 • Hoge uitkijktoren met geweldig weids uitzicht waar je de mooiste vakantie foto’s kunt maken
 • Gratis snorkelspullen
 • Indien je wilt duiken zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Je moet alleen je eigen spullen hiervoor meenemen en natuurlijk een gecertifeceerd duiker zijn
 • Voor de zonaanbidders zijn er relaxte ligstoelen en vele palapa’s voor de nodige schaduw
 • De mermaid heeft als enige toiletten, douches en kleedkamers op het strand
 • De mermaid vaart zeer regelmatig namelijk op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag
 • Speciaal vervoer: de mermaid biedt ophaal/webgreng service aan van/naar uw vakantie accommodatie met een limousine. Voor gasten die op Jan Thiel verblijven is dit gratis voor de overige locaties wordt een kleine vergoeding gevraagt.

De kosten per persoon bedragen €120,-  (kinderen van 0-3 jaar zijn gratis en van 4 tot 11 jaar ontvangen 50% korting). Met alle bovenstaande voordelen is de mermaid dan ook de goedkoopste aanbieder naar klein Curacao.

Mermaid bootrips Klein CuracaoHoe het werkt:

 • Geef ons je voorkeursdata en het aantal personen door en wij reserveren de trip voor je
 • We vragen een 20% aanbetaling van het totaalbedrag
 • Mermaid zal jouw reservering bevestigen binnen 24 uur met alle nodige informatie
 • Mocht je toch je data willen wijzigen, dan kun je dit kosteloos, direct met de mermaid zelf, regelen.
 • Op de dag van je vertrek naar Klein Curacao kun je contant bij de mermaid de restbetaling doen in Euro’s, Dollar of ANG.

Vanaf dan hoef je alleen nog maar te genieten…

Reserveren en/of vragen? Neem contact met ons op