Skip to content

Kerstvakantie Curacao

Een kerstvakantie Curacao, wie wil dat nou niet? Heb jij wel eens overwogen om de kerstvakantie op het tropisch eiland Curacao te vieren? Onder de palmbomen met een cocktail in je hand, kijkend naar de zonsondergang?

Zo ja dan kunnen wij met ons Holidayrentalscuracao team u een perfecte kerstvakantie op Curacao aanbieden.  Mooi versierde kerst straten, heerlijke kerstsfeer en een bijzonder gevoel dat je waarschijnlijk nog niet kent. Een warme kerst zonder sneeuw maar met parelwitte stranden. Geen glühwein maar een tropische cocktail en in een blauwe zee je Nieuwjaars duik maken. Op Curaçao is dat allemaal mogelijk!

Waar te verblijven op Curacao tijdens je kerstvakantie?

Wij, Holiday Rentals Curacao, hebben een talloos aanbod in vakantiehuizen op Curacao voor je waardoor je heerlijk kan genieten van je kerstvakantie op Curacao.

Wij hebben prachtige vakantiehuizen voor jou op verschillende locaties in Curacao bijvoorbeeld: Jan Thiel, Brakkeput, Jan Sofat, Blue Bay en nog veel meer toplocaties. Je hebt op deze locaties keuze uit villa’s of appartementen om te boeken.

Wat te doen tijdens je kerstvakantie op Curacao

Sluit je jaar gelijk af met een spectaculaire oud jaars dag met veel verschillende evenementen zoals vuurwerkshows, livemuziek en liveoptredens van bekende artiesten. Voor je het weet is het aftellen begonnen en met een drankje in je hand en je familie of vrienden om je heen, sta je klaar om zo 2024 in te gaan.

Rustig wakker worden zit er voor vele niet in, elk jaar op 01 Januari staan er honderden mensen klaar met een Unox muts om een Nieuwjaars duik te nemen op Zanzibar (Jan Thiel Beach). Om zo fris een nieuw kalenderjaar 2024 te beginnen.

Voor de vakantiegangers die een langere periode op Curaçao zijn is er op de eerste zondag van het jaar Fuikdag. Dat is een dag die je niet meer zal vergeten. Stap op een boot die naar Fuikbaai vaart en laat je verrassen door een festival op het water met honderden boten, jachten en schepen om je heen, vol met feestende families, vrienden en gezinnen.

Alles mag en vooral niks moet

Kortom, het is ontspannend en genieten om met kerst hier op Curacao te zijn. Huur een auto via Holiday Rentals Curacao en ontvang bij een boeking van een vakantiehuis en een auto 10% korting op je huurauto.

Ben jij enthousiast geraakt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en met ons Holiday Rentals curacao team staan wij voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen. En wie weet zien wij elkaar met kerst 2023 hier op Curacao.