Ga naar hoofdinhoud

Curaçao vakantie 2023

Wat wordt jouw vakantiehuis waar je heerlijk weg kunt dromen?

Curaçao vakantie 2023

Voor welke Curacao vakantie ga jij in 2023? Wordt het een luxe villa in Jan Thiel, een vakantiehuis met privé zwembad in Brakkeput of toch een appartement met zeezicht op het Blue Bay Resort?

Bon bini Curacao! Het eiland van de prachtige witte stranden en het tropische weer om helemaal bij te komen!  Curacao vakantie 2023 wordt jouw droomuitje!

Geen wonder dat er daarom in 2023 weer duizenden mensen vertrekken naar deze droombestemming. Holiday Rentals Curacao is de grootste en compleetste aanbieder van vakantiehuizen, vakantiewoningen, vakantievilla’sappartementen en bungalows op Curacao.

Curacao – Een compleet droomeiland!

Jouw perfecte vakantie van 2023 begint al zodra je het vliegtuig instapt en direct bij aankomst op het vliegveld (Hato) word je ondergedompeld in het warme Caribische gevoel. Jouw Curacao vakantie 2023 is begonnen!
Geniet van je vakantiehuis met privé zwembad, je luxe villa aan zee of je appartement met zeezicht.

Vakantie Curacao

Op Curacao is van alles te beleven. Zo kun je gaan duiken, golfen, shoppen of bezoek je een van de vele stranden. Ontdek alle activiteiten van Curacao.

Het Blue Bay Resort op Curacao

Blue Bay Resort of Blauw Baai is verreweg het meest bekende resort op Curacao. En ook in 2023 is dit de perfecte bestemming om jouw vakantie op Curacao door te brengen. Het is een compleet resort met een 18 holes golfbaan, verschillende restaurants & bars, een kidsclub, een duikschool en nog veel meer. Ook voor jouw Curacao vakantie 2023 is dit een droombestemming. Wat heb je nog meer nodig voor jouw vakantie op Curacao?

Vakantie Curacao

De omgeving Jan Thiel

De vakantiehuizen en appartementen in Jan Thiel zijn erg populair bij de bezoekers van het eiland. En dat is niet zo gek! De Jan Thiel Baai beschikt over veel faciliteiten zoals een hagelwit strand, verschillende restaurants & bars, een supermarkt(Albert Heijn), verschillende winkels en een casino.

Villa Brakkeput

De vakantiehuizen in Brakkeput hebben veelal zicht op het Spaanse water en de Tafelberg. De rustige wijk is gevuld met grote villa’s en ligt vlakbij de Jan Thiel Baai.

Villa Jan Sofat

De villa’s in Jan Sofat zijn rustig gelegen aan het einde van een doorgaande weg en grenzen aan het Spaanse Water. De toegangspoorten naar de vakantiewoningen worden 24/7 bewaakt. En vrijwel alle villa hebben uitzicht op het Spaanse Water, de Tafelberg en de Caribische zee.

Villa Jan Sofat spaanse water curacao

Villa Cas Grandi

Een andere prachtige villawijk in de buurt van Jan Thiel is Cas Grandi. Deze wijk staat vol met prachtige villa’s die populair zijn bij zowel toeristen als vaste bewoners. Een villa met privé zwembad is hier geen uitzondering. En door de hoge ligging kijk je uit over het Spaanse water, het strand en de Caribische zee.

Villa Bottelier

Aan de Caracasbaaiweg vind je de wijk Bottelier. Een wijk op een heuvel met een prachtig uitzicht over de Zoutpannen. Door de centrale ligging tussen Jan Thiel en Willemstad zijn alle faciliteiten binnen handbereik. Een vakantiehuis met privé zwembad is hier geen uitzondering.

Hoofdstad Willemstad

Ook in de bruisende hoofdstad Willemstad is het prima vertoeven in 2023. De villa’s van Holiday Rentals Curacao hebben allemaal zeezicht en hebben dus een prachtig uitzicht op de Caribische zee. In Willemstad is van alles te beleven, van shoppen tot lekker eten en met 15 minuten zit je in Jan Thiel.

Vakantiehuis willemstad

Ontdek hier alle vakantiehuizen, vakantiewoningen, villa’s en appartementen van Holiday Rentals Curacao die beschikbaar zijn voor een vakantie in 2023 op Curacao.

Kortom jouw Curacao vakantie 2023 is nog maar een kwestie van boeken bij Holiday Rentals Curacao.